Angelica Lagergren

Dags för en hotellnatt

Lite senare idag ska jag och Angelica ut och fira Angelicas bästa kompis Maria som fyller år idag. Middagen är rätt sen, för oss småbarnsföräldrar, så mina föräldrar tar hand om Alice och Philip och ska sedan sova över hos oss. Jag och Angelica ska sova på hotell. På ”vårt” hotell. Berns. Vi sov där nätterna kring bröllopet. kvällen innan bröllopet bodde vi killar i två rum och tjejerna bodde i två mini-sviter._A9A2651 _A9A2760

Vi passade även på att göra en liten babymoon på Berns när vi väntade Alice. Och nu ska vi sova där igen, det är verkligen speciellt att gå in för den lilla hotelltrappan och checka in. Minnena kommer verkligen flygande när man tar de två trappstegen upp till receptionsdisken.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.