Angelica Lagergren

På tur bland djur

Tidigt imorse, eller ja, innan lunch, åkte hela familjen in till Stora Skuggans 4H-gård tillsammans barnens morfar, bonus-mormor och moster Carro samt kusin Elsa, Jessica och Ibbe. Det blev en dag ute i solsken och Alice ville aldrig lämna de gulliga fåren som finns på 4H-gården. Jag passade på att filma ihop en liten ”Häng med oss”-vlogg som ni hittar här i inlägget nedan.

Gulligaste för oss vuxna var nog att se hur Alice, Philip och Elsa blev imponerade av djuren och sen den otroligt söta scenen när barnen satt på rad och åt en liten lunch ute i solen.P2250134 P2250163

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia

    Vilken gullig film ?
    Ett tips som min svägerska visade mig med sugrörsdricka – öppna de övre flärparna så kan barnen hålla i dem som handtag. Och behöver inte klämma mitt på och riskera brandslangseffekt-mamma-min-dricka!-buuäää-jag-är-kladdig-spill! ??