Angelica Lagergren

Frågestund i Papparapporten

fragestund

Jag fick lite inspiration av Angelica och Jessicas Q&A-film igår och när en kommentar i ett inlägg igår ställde lite frågor om mig tänkte jag att vi passar på att köra en Q&A-vlogg om ett tag. Så skriv gärna era frågor här i inlägget som kommentarer, eller maila mig på stefan[a]herrochfrulagergren.se så ska jag besvara så många som möjligt i en vlogg framöver. Vad vill ni veta om mig? Vad är mina guilty pleasures? Hur vad jag som tonåring? Vad är min favoritmat? Vad tycker jag om att Angelica och Jessica är så tighta med varandra? Hög och lågt allt är välkommet.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Hej! Hur tänker du kring stereotypa könsroller i er uppfostran av barnen? Är det oreflekterat eller har du ofta på dig ”genusglasögonen” och aktivt motverkar könsstereotyper genom tal och handling?

  2. Elin

    Hej! När man ändå får fråga. Vet att ni ville vänta ett tag efter Philip med att skaffa fler barn men hur resonerar ni nu? Hur står det till med den ev ”4 barns planen”? Är det fortfarande aktuellt eller har det svalnat för dig? Angelica har ju tidigare skrivit hur hon tänker och hintar ju om bebisar emellan åt.

    Ha en fin kväll!

  3. Lina - Vardagslyx och Inspiration

    Kul med frågestund! Jag undrar hur livet ändrades när ni fick barn och hur du har förändrats som person efter att du blev pappa. Vad är de största skillnaderna i livet? Sen har jag för mig att jag hört i Tvillingpodden att du hade hand om er bröllopsbudget, vad skulle du säga att man ska tänka mest på om man planerar ett bröllop? Någon oväntad kostnad som drog iväg eller något som ni ångrar att ni lade pengar på? Vad bör man lägga mest pengar och var kan man spara in?

  4. S

    Berätta om uppväxt, tonår och åren innan angelica. Berätta när du träffade Angelica. Dina bästa tips för ett långvarigt, sunt förhållande 🙂 tycker ni är så härliga!