Angelica Lagergren

Vilken kamera plåtar ni med?

FRÅGA: Jag har också sett de bilder/videos du och Jessica har tagit med er (?) riktiga kamera. Vad är det för kamera? Är på jakt efter en ny, men har så svårt att hitta någon till ett rimligt pris som ändå fyller mina krav. /Veronica 

SVAR: Vi använder en Olympus Pen och när vi plåtar har vi ett objektiv som heter 25 mm. Nu när vi filmar kör vi ett objektiv som heter 17 mm. Jag är verkligen ingen expert utan det är Stefan som läser in sig på olika objektiv och sånt innan vi köper. Jag är än så länge supernöjd! Jag tycker att bilderna med 25 mm blir precis som jag vill ha de. Jag gillar när det är ”suddigt” runt omkring och skarp på personen jag plåtar. Jag skulle vilja gå en fotokurs och lära mig mer. Jag pluggade media i gymnasiet och gick både foto A och B, men helt ärligt har nog det mesta av den kunskapen försvunnit. Varför är det så? Tänk om allt man lärde sig stannade kvar. Det hade varit skönt!

lagergren-1En gammal bild på Flipp som jag tycker är riktigt fin.

IMG_3001Den här bilden är tagen med kameran men den är redigerad i instagram. Jag drar alla mina bilder på insta åt det blå hållet så att mitt flöde ska vara enhetligt.

P2110012Här är också en bild tagen med vår Olympus. Det är ju inte det lättaste att få skarpa bilder på barnen eftersom de ofta är i rörelse. Varje skarp bild är en vinst!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.