Angelica Lagergren

En morgon utan rutin

Först och främst. Stockholm, vad håller du på med? Snö? Och när jag har fått det ur systemet kan vi återgå till ordinarie innehåll här i bloggen. IMG_1041

Det var en konstig morgon imorse. Eller kanske inte konstig men inte rutin. Philip vaknade 04:40 och började vandra på övervåningen. Någon gång under natten hade även Alice varit uppe och gått för att somna om inne i vår säng. Jag tittade inte på klockan när Philip vaknade utan ungefär fem minuter in i omnattningen ringde min väckarklocka som är ställd på 04:45 de gånger jag inte har hand om nattningen. Vilket reuslterade i att jag väckte Alice, Angelica och Philip som precis hade somnat om. Full pott!

Angelica och Alice somnade om. Philip fick en flaska ersättning, ny blöja och sen sov även han. Jag kokade min gröt, gjorde mig i ordning för att åka till gymmet så fort jag ätit min frukost. Ska precis ta första skeden då vaknar Philip om igen och vill inte sova. 05:30 går alltså Philip upp idag. Strax efter 06 är jag tvungen att väcka Angelica och då vaknar så klart även Alice igen, om hon någongång somnade om dvs.

Tidigt morgon är lika med tidig kväll eller vad tror vi? Återkommer om det. Nu är jag iaf nytränad, äter en andra frukost på jobbet samtidigt som jag skriver det här och signerar leverantörsfakturor.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Min 1-åring somnar mellan 19-19:30. Vaknar mellan 05-05:20. Varje morgon. Går han och lägger sig 20 vaknar han ändå 05. Skulle säkert vakna 05 om jag la han 22 också! Han KAN sova till 07 om han är vaken ett par timmar mitt i natten för att han inte vill/kan somna om ?

  2. Maria

    Omg! Jag förstår att ni säkert har vant er men ni måste bli så trötta, jag skulle iallafall bli det 😉 stor eloge till er som orkar med trots så oavbruten sömn och dessutom med morgonträning! ??