Alltid på hennes sida – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Alltid på hennes sida

Jag har som ni som läser vet ett väldigt speciellt band till min tvillingsyster Jessica. Jag står vid hennes sida, alltid. Det spelar liksom ingen roll vad hon gör, jag är på hennes sida i alla fall. Jag blir ledsen när hon är ledsen och att se att hon inte mår bra får även mig nedstämd. Jag är glad att vi har Tvillingpodden tillsammans som vi spelar in en gång i veckan. Och nu även youtube (klippet som vi gjorde med Marcus och Martinus har nu över 48 000 visningar) som vi släpper på torsdagar.

Jag får ofta frågan om jag kan känna vad hon känner och ja, det gör jag absolut. Men det hade jag säkert gjort om jag var såhär tight med en bästa kompis också. Om det var någon som jag jobbade med och träffade varje dag och även umgicks med på kvällar och helger. Vi är liksom synkade. Jag försöker få Jessica på bättre humör, men det är okej att inte må bra heller. Jag förväntar mig inte pepp och glädje från hennes sida just nu. Men jag vet att allt kommer att bli bra och allt kommer att lösa sig. Det blir bara inte alltid som man har tänkt sig. Jag älskar henne villkorslöst. för evigt.

IMG_0900

Bild från Scenbloggen från Daisy Beauty Awards förra veckan. 

Nu ska vi spela in vår frågestund till youtubekanalen och sen väntar ett roligt möte inne i stan. Ikväll ska vi äta middag tillsammans med vår gudfar Joakim. Vi fick det av honom i present när vi fyllde 30 år. I september fyller vi 32 år. Det är jag och Jessica som varit riktigt dåliga på att boka in en kväll, men nu blir det äntligen av. Jag och Jessica är väldigt dåliga på att boka in saker och det är ingen härlig egenskap. Vi säger till många “Det här borde vi göra, kul! Vi hörs om det” men sen glömmer vi höra av oss och boka i all stress. Det är något vi båda måste bli bättre på.

Jag såg att Stefan hade skrivit om natten i blogginlägget innan och jag tycker att det är SÅ himla mysigt när barnen kommer in till oss. Men det är nog för att de ofta sover med huvudet nära mig och fötterna i Stefans mage eller ansikte. Haha. Men jag vet inget gulligare än små fötter som tassar över golvet mitt i natten. Och Alice som har börjat säga “Jag kan inte sova” och så kryper hon ner nära mig. Inatt när hon kom över sa hon “Mamma, jag vill ha en kram”. Och så somnade hon om på en gång i min famn. Älskade ungar, ni gör mig till världens lyckligaste människa.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Så känner jag med min tvillingsyster med. Är hon ledsen blir jag nedstämd med. Ibland undrar jag om det är jobbigare att vara tvilling eftersom man alltid har som två känslor, sina egna och sin systers. Det är givetvis positivt med, man har dubbel glädje och man måste aldrig förklara sina känslor till henne, hon förstår ändå. I ett förhållande blir det nog jobbigt. Jag tror min man och min systers man ibland känner sig utanför, dem är inte det viktigast, utan det är tvilling systern, efter det barnen, och dem kommer på en tredje plats, det kan inte vara lätt. Är man sedan dessutom en känslomänniska blir det ännu mer upp och mer.