Angelica Lagergren

Banantuttar

Måndag = nytt avsnitt av Tvillingpodden. Den här veckan pratar jag och Jessica om bröst, om banantuttar och om vi är nöjda med våra bröst eller inte. Men främst handlar avsnittet om relationer, om att gifta sig och då faktiskt lova att man ska leva tillsammans med den människan hela livet. Jag och Jessica har lite olika syn på det där… Lyssna så får ni höra. Vi pratar även om vår döda hund, om en man som jag dejtade som jobbade med att just gräva ner döda. Och om vi blivit tillsagda någon gång för att vi pratar alldeles för högt. Lyssna via tvillingpodden.se, itunes, acast eller i din poddapp.

tvillingpodden_avsnitt117

Jag vill även passa på och tipsa om förra veckans bonusavsnitt av Tvillingpodden som vi spelade in tillsammans med Nisse och Manne från Pappapodden. Ni kan höra halva avsnittet hos oss och halva hos Pappapodden. Där pratar vi om att bli tunnhårig som man, om hur det är att Jessica får all uppmärksamhet just nu och jag hamnar i skuggan av henne. Vi pratar även om otrohet, om att flörta fast man är i en relation och om andra saker som får oss att bryta ut i gapskratt och fniss. Hoppas att ni vill lyssna!

pappapodden_tvillingpodden

Manne, jag, Jessica och Nisse. Det var en rolig timme i deras studio på Kungsgatan i Stockholm. Båda fick varsin inbjudan till vår 30-årsfest som är tema SKAM och Russebuss. Jag längtar och jag hoppas att de tar med sig sina fruar och kommer. (KOM LI!!!!)

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Hej!
    Lyssnade precis på veckans avsnitt och angående preventivmedel tänkte jag tipsa om hur jag gör. Vi åker samma båt – jag vill ha ett till barn, sambon tycker det räcker. Jag har ätit p-piller i olika former i massa år, men tycker det känns skit att stoppa i sig hormoner etc. Så jag sa helt enkelt till min sambo att nu slutar jag med preventivmedel, vill inte du ha fler barn så får du ta ansvar för preventivmedel från och med nu. Det ÄR ju faktiskt killens ansvar lika mycket som tjejens, och en kondom påverkar inte hans humör/hy/vikt/sexlust etc.
    Han tyckte att det var rättvist och det funkar kanon för oss. Jag slipper biverkningar av piller, och blir det barn så är det för att han har slarvat och då får han ”skylla sig själv”. Det är dags nu 2017 att män och kvinnor tar samma ansvar! 🙂

  2. Lovis

    Jag har lyssnat på halva avsnittet nu (försöker dela upp dem så de räcker längre) 🙂 jag hade också en hund som hette Mimmi när jag växte upp! Tack för att ni får tiden att gå med mig, jag är inne på bf+4 nu och dagarna går långsamt haha!