Frågestund youtube – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Frågestund youtube

Jag och Jessica tänkte köra en frågestund på vår youtube-kanal och då undrar jag såklart vad ni undrar. Stort som smått, djupt som ytligt – kör på! Skriv en kommentar här med din fråga, eller maila mig på angelica.lagergren@icloud.com så ska vi göra vårt bästa för att svara på just din fråga.

angelica_lagergren

Jag har strax jobbat klart för idag och ska bege mig ner till förskolan och hämta barnen. Ikväll när Alice och Philip har somnat ska jag iväg till gymmet, men idag kommer jag inte träna ensam. Jessica, Sanna och Frida ska med. Ett helt gäng av härliga och peppiga människor. Jag känner mig dock lite tung i kroppen och håller tummarna för att det inte är en förkylning som håller på att bryta ut. Det hade varit himla trist.

IMG_2722

Men för första gången på väldigt länge har jag absolut ingenting planerat i helgen. Den ska gå i familjens tecken och det ska bli mysigt. Det vore kul att åka till något lekland… Eller är det stor risk för smitta nu kanske? Kanske bäst att hålla sig ute just ni i vabbruari… Hade det varit snö hade skidåkning varit kul att testa på. Jag tror att Alice skulle tycka att det var superkul. Tror ni det blir mer vinter nu? Mer snö? Jag tror det och även om jag älskar våren känner jag mig inte riktigt klar med snön.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina - Vardagslyx och Inspiration

  Här kommer en knäpp fråga: Om ni var tvungna att välja: Byta partner med varandra i en månad eller byta barn med varandra i en vecka, vad väljer ni och varför? Vad skulle ni uppskatta mest med varandras partners/barn och vad skulle vara jobbigast? Kram

 2. Angelica

  Är Alice blöjfri? Om ja hur gick ni till väga? om nej tränar ni henne något och hur i så fall? Helt enkelt hur utför ni potträning? Jag har en tvååring och han vill inte sitta på pottan han vill bara leka med den 😛 trots olika försök till att göra det roligt

 3. Lena

  Varför skriver man “bara” ett barn? Kanske något att ta upp. Många tycker sig ha rätten att fråga varför man inte har fler barn, kan ju faktiskt finnas massor av anledningar; eget val, kan kanske inte få fler etc. Har nog aldrig hört någon kommentera om man har 2-4 barn.

  1. Sanna

   Det är lite så jag menar. Det värsta man verkar kunna svara på den frågan är: jag vill ha ett och inte fler. De jag mött har blivit stötta av det svaret.

 4. Sanna

  Min fråga: hur ser ni på att bara ha ett barn? Vet att du Angelica vill ha 4, men det finns ju många som bara vill ha ett. Jag undrar därför att jag har ett barn och har vid flera tillfällen blivit “attackerad” och talad till på ett nedvärderande sätt när jah sagt att jag kanske bara vill ha ett barn. Har skrivit flera texter i huvudet om vad jag tycker om att folk gör så. Skulle vara intressant att höra vad ni säger om saken 🙂

  1. Angelica Lagergren
   Herr och fru Lagergren

   Jag har många vänner som bara vill ha ett barn. Jag tycker att det bästa är att man liksom får välja själv. Eller ja, i mitt fall behöver jag ju få med Stefan på det här med fyra barn 😉 Men du förstår vad jag menar! Vissa som jag umgås med vill inte alls ha barn, någonsin. Och det är ju också helt okej! 🙂 Kram A

 5. Linda

  Åk till Mulle Meck parken i Sundbyberg… den är utomhus och ni slipper baciller. Packa matsäck eller ät på MOS 🙂 tips bara!!! familjedagen

 6. Anna

  1. Hur lägger ni upp det om en utav dig & Stefan blir sjuk? Tar den friska mer ansvar då och den andra känner med gott samvete att den kan vara “sjuk” och få vila sig extra i sängen tex. Eller hur gör ni?

  2. Skulle du kunna berätta hur era rutiner ser ut om dagarna? Från morgon till kväll?

  3. Tar ni lika mycket ansvar eller är det en som tar mer?

  Mvh 🙂

 7. Elin

  Jag blir så otroligt inspirerad av både din och Jessicas träning! Jag har problem med vikten och finner inte inspirationen, hur finner ni den? Och du nämnde att du kör magträning, hur tränar ni magen?
  Kram och tack för en otroligt bra podd!