Angelica Lagergren

Swingande mammor

I samarbete med Plejmo.com 

Vi är så stolta och glada över att avsnitt 115 av Tvillingpodden är sponsrat av Plejmo.comSigna upp dig på Plejmo.com där du kan spela film från mobilen (via airplay) upp på din tv. Plejmo har nordens största filmutbud och dessutom alltid massa olika gratisfilmer att titta på. Vill du (precis som oss) också se Bridget Jones´s Baby kan du göra det här. 

I veckans avsnitt pratar vi om hur det är att stoppa papper i bh:n… eller sandpapper i trosan. Vi pratar även om familjerådgivningen som blev inställd och om swingersträffar för föräldralediga i Hammarby Sjöstad. Vi tar upp ”Veckans problem” igen som den här veckan handlar om en skilsmässa och längtan efter att hångla. 

Vill du skicka in ett problem till oss som du vill ha våra åsikter om? Maila då till [email protected] så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

avsnitt115

Foto Sandra Rogers 

Tack för tipsen om andra poddar att lyssna på förut. Jag ska verkligen ta mig tid att börja lyssna. Det är ju något väldigt rofyllt med att lyssna när andra människor pratar, egentligen lite oavsett vad de pratar om. Eller ja, det kan ju inte vara hur tråkigt som helst men ni förstår vad jag menar.

Idag väntar en intensiv jobbdag inne i stan för mig och Jessica. Jag skriver det här inlägget på söndag kväll så jag utgår bara ifrån att jag är uppe och fixar mig i detta nu. Jag håller tummarna för att alla får vara friska den här veckan. Efter jobbdagen inne på LOPPI ska jag och Jessica träffa Malin Gramer och Paradise hotel-deltagarna och få kolla på de två första avsnittet. Så himla kul! Jag är peppad på en ny säsong, är du?

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Becca

    Åh älskar verkligen alla era avsnitt! och eftersom att jag nästan alltid jobbar nattskift på Söndagar och måndagar och kan lyssna på poddar, så blir alltid lika lycklig när ni lägger upp ert avsnitt vid 00.30! Sitter som en tok och bara väntar på att klockan ska slå den tiden haha 🙂 Så tack för både en fantastisk podd men även blogg!
    Kram