Alice har bakat – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Alice har bakat

I helgen, när barnen var hos farmor och farfar passade Alice och farmor på att baka lite medan Philip och farfar sov lunchvila. Jag och Alice bakade äppelpaj i höstas och när Jessica bakade tidigare i vintras skulle Alice väldigt bestämt följa med över dit för att baka. Den här gången blev det Linneas Rulltårtssemla, eller semmelrulltårta beroende på hur man ser på saken.alice_bakar_semmelrulltartaJag sitter i allafall i soffan med en bit nu, och tog även en bit till frukosten. Det finns faktiskt ingen bättre frukost och söta bakverk. Eller ja, det är så klart att det finns det om man ser på rena näringsvärden och mättnad med mera. Sånt där tråkigt. Jag tror i alla fall att det är väldigt bra för själen!

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.