Tjejkväll på BAR, FoU och Rose – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Tjejkväll på BAR, FoU och Rose

I lördags firade vi min kompis Malins födelsedag. Vi började med en middag med massa skaldjur på BAR. Riktigt god mat men rörigt och väldigt dålig service tyvärr. Det är lite tråkigt, för såna saker drar ner helhetsbetyget för min del. Hummern var hur som helst ljuvlig och det var kul att gå ut och äta med ett gäng tjejkompisar.

BAR_stockholmKattis, jag och Helena. Helena jobbar som sjukgymnast och får nästan alltid stå ut med frågor av mig. Hehe, jag kan bara inte låta bli. Eller, skulle hon säga ifrån skulle jag såklart sluta! Men hon kom med massa bra tips till mig och min onda nacke. Samma sak är det när jag träffar mina vänner som är poliser, jag frågar och frågar och frågar… Men där brukar det ta stopp efter en stund, haha.

birthdayJag och bästa Malin som fyllde år!

FoU_nattklubbNär vi hade ätit klar gick vi till FoU där det var helt tomt, så vi satt bara där en liten stund…

FoU_stockholm…tog några bilder innan vi gick in till Rose istället som ligger vägg i vägg.

tvillingarna_lagergrenJag och Twinstar,

eyes_wide_shutJag har ont i hela kroppen idag efter all dans. Vilken kväll! Jag hoppade in i en taxi när klockan var strax innan 05 på morgonen. Jag minns inte ens när det hände senast. Jag var noga med att dricka mycket vatten under hela kvällen så jag var inte alls så bakis, mest trött på grund av sömnbrist. Men jag dansade så mycket och det var verkligen kul!

Har ni sett Gåsmamman? Säsong 2 handlar mycket om nattklubben Rose och den serien är så sjukt spännande och läskig. Han som äger stället, Niklas (Ivan Mathias Petersson heter han i verkligheten) kom in på Rose när vi var där. Det kändes ju bara så knäppt att han var där i verkligheten också. Jag ville ta en bild med honom men vågade inte fråga. Gåsmamman (säsong 1 och 2) kan jag verkligen rekommendera till er som inte sett den. Jag tror jag såg att den ska börja gå på kanal5 nu i februari. Bästa bästa!

 

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisa

  Älskar också gåsmamman! Butiken Sonja jobbar i äger min moster. Det är en superfin barnklädesbutik i Djursholm. De har märken som wheat, petit by Sofie, how to kiss a frog, miniature osv. Lilla gröna indianen heter den, det är ju inte jättelångt i från Åkersberga så jag rekommenderar ett besök 😉

 2. Helena Käll

  Hahah det är bara gulligt du och dina kroppsliga frågor! Men jag säger en sak! Träna bör man annars dör man Hejja hejja hejja!!!
  <3
  Kram

 3. Helena Käll

  Hahah det är bara gulligt du och dina kroppsliga frågor! Men jag säger en sak! Träna bör man annars dör man Hejja hejja hejja!!!
  <3

 4. malin

  hej! Menar du att Ivan äger klubben i verkligheten också? sorry om jag är trögfattad. haha, Älskar Gåsmamman!!

 5. -Jenny-

  Haha, jag skulle INTE rekommendera gåsmamman säsong 2. Ettan var okej men tvåan var bara för mycket. Helt overklig för att vara svensk och vi skrattade ihjäl oss varje gång polisen sa “fucking”. Fast alla har olika smak. Det är kul med svenska serier…