LOPPImagasin Gravid & Baby – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

LOPPImagasin Gravid & Baby

loppimagasin_gravidochbaby1

Under december månad jobbade jag och Jessica med LOPPImagasin Gravid & Baby, en intensiv men rolig tid. Nu finns äntligen vår andra tidningsbebis att köpa. Antingen kan du beställa den via Apotek Hjärtats startbox, den är GRYM (och gratis!) för dig som är medlem och väntar barn. Eller så kan du beställa tidningen via LOPPIs webbshop, länk hittar du här. 

Vi plåtade fina Jennifer Klingvall till omslaget och det blev så himla bra tycker jag. Det är Sandra Rogers som plåtat, Kicki Burman som gjort make up och hår och Annika Norman som stylat.

 

LOPPI_2017_omslag_högupplöst‘Bästa Jennifer Klingvall med en liten bebis i magen. Ahh, jag vill också vara gravid igen när jag ser henne.

sandra-rogers-photography-50Foto Sandra Rogers 

jennifer_klingvall_loppimagasin

sandra-rogers-photography-52

Foto Sandra Rogers 

sandra-rogers-photography-114Vilket team! Det var verkligen en rolig dag med kreativa och sprudlande människor. Nu när pulsen har lagt sig och tidningen är i min hand är jag sjukt sugen på att göra ett nytt magasin.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Dema

    Åhh har längtat sedan ni började prata om den, hade verkligen velat ha den nu när jag äntligen väntar en liten till efter 6 år. Men tyckte Loppi var riktigt fula där med frakten så blir tyvärr ingen tidning:(,29 för tidningen och 29 för frakten är vansinne. Hur kan man ha lika mycket frakt som den kostar!? Hade hellre betalat mer för tidningen med billigare frakt av princip själ. Apotek hjärtat finns inte där ja bor heller:(