10 inredningsdetaljer hemma hos oss – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

10 inredningsdetaljer hemma hos oss

Jag tänkte att ni skulle få se lite inredningsdetaljer hemma hos oss. Vi har gjort om Philips rum, han har fått rosa väggar, nytt golv och en ny säng. Ni ska få se före- och efterbilder så fort vi lagt klart golvet där inne. Det saknas två rader med golv. Så typiskt, men det blev riktigt bra. Jag ÄLSKAR den rosa färgen.

kristallkrona_lagergren

Den här har kristallkronan har Stefan fått av sin farmor och farfar och jag tycker att den passar väldigt bra ihop med det rosa.tavla_linda_alfvegrenDen här tavlan har jag fått i present av världens bästa Linda Alfvegren. En dröm är att bli plåtad av henne, det är alltså inte jag på bilden.

tyllkjol_barnrum_inredningDen här tyllkjolen hänger inne i Alices rum. Ibland får den vara uppe och ibland måste den plockas ner eftersom Alice tycker att den är läskig när hon ska sova. Just nu är hon inne i en period där den inte är läskig. Jag har testat att ta bort den helt eftersom hon ibland är rädd för den, men hon vill ha den i rummet…

tassels_tipiPå tipitältet i Alices rum hänger just nu både stjärnor och tassels. Mer glitter till alla!

ida_sjostedt_lagergrenI vårt sovrum hänger en del av min bröllopsklänning från Ida Sjöstedt. Vill du se bilder från bröllopet klickar du här. Vi gifte oss den 17 augusti 2013 ute på Tyresö slott. En lycklig dag! Här finns även vår bröllopsfilm för dig som inte får nog.

fjaderlampa_barnrum_inredningJag tycker verkligen om den här fjäderlampan!

barnrum_inredning_eiffeltornBokstaven P från Panduro stod framme på Philips dop (Bilder del 1 här och bilder del 2 här). Eiffeltornet är köpt i Paris och stod på ett av borden på vårt bröllop. 

acne_tapetI Alices rum finns den här fina tapeten från Acne Junior. Den är gullig tycker jag!

karusell_barnrumPå en bokhylla i Alices rum finns den här fina karusellen som hon fått av sin mormor. Den har tyvärr gått sönder eftersom båda barnen tycker om att leka med den.

platsbyggd_bokhylla_lagergrenDen här platsbyggda bokhyllan i vårt sovrum har Stefan byggt själv. Jag älskar när han fixar här hemma!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Vi har en likadan karusell, även den är sönder. Den har dock gått av inuti på nåt sätt? Så himla tråkigt i varje fall. Härliga detaljer! Älskar verkligen den rosa nyansen i Philips rum (antar att det är den man ser bakom lampan), blev riktigt inspirerad till att måla om Sagas nu… Kram 🙂

  2. Linn

    Jättefint! Vet du vad färgen i Philips rum heter?
    Jag har precis köpt färg till ett par rum i huset vi flyttar in I HELGEN, wohooo! Blev faktiskt inspirerad av just er till att ha blått sovrum, så så fick det bli😊 Nu blev jag nyfiken på om den rosa färgen är samma vi köpt till dotterns rum😉