Angelica Lagergren

Pyssel vid vabb

Här hemma fortsätter vabbandet och idag startade morgonen med att pärla. Alice tycker att det är superkul, men bara en liten stund… Sen vill hon gärna börja bygga torn av pärlorna som då ramlar ner på golvet och hamnar exakt överallt. Philip stoppar fortfarande det mesta som han hittar i munnen, så man får vara snabb att plocka upp de rasade tornen. pyssel_vabb

Alice fick välja pärlor och idag blev de pärlorna med bokstäver på.

pearlsHon är så koncentrerad.

stefan_lagergrenStefan pärlade också en stund…

alices_mamma…och jag fick ett jättefint armband som Stefan och Alice gjorde tillsammans. <3

vabbEfter det ville Alice leka med våra ringar. Hon samlade ihop mina tre (en förlovningsring, en vigselring och min push-present som jag fick när Alice föddes) och Stefans vigselring och räknade högt. ”En, två, tre, fyra. Det är four, mamma. Jag har four. Jag vill ha five.”

josefin_cummingsHon samlade alla ringarna på ett litet guldfat men när hon sen tog ringarna och började kasta runt de på golvet blev jag svettig och så fick hon lägga pussel istället. Vid ett tillfälle sa hon ”Mamma, din ring sitter fast i trumpeten” och mitt hjärta stannade i en sekund. Så dumt egentligen att låta henne leka med våra ringar. För mig är alla tre ringarna oersättliga, de betyder så mycket för mig.

Jag har tappat min förlovningsring två gånger, en gång ner i handfatet (Stefan lyckades fiska upp den!) och en annan gång på stan efter Melodifestivalens efterfest. En man hade hittat den, gått med den till en pantbank och försökt sälja den. Som tur var hade jag gjort en polisanmälan och de kunde då spåra den till mig. Helt fantastiskt!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Vill bara varna för det där med ringar, jag åt upp min mammas vigselring när jag var liten (inget farligt alls i mitt fall men mina föräldrar uppskattade inte direkt att leta i bajset i flera dagar efter ringen 😉 ). Något år senare gömde jag ringen så bra att dom inte hittade den och tillslut köpte en ny, den gömda ringen kom fram tillslut och så hade hon två! Kanske bra om Alice inte läser detta och får några nya idéer 😉