Angelica Lagergren

Nya kontoret

I samarbete med Jotex.se 

Vi är på plats på nya kontoret idag och jobbar och packar upp vår stora leverans från Jotex.se som vi gör ett samarbete med. Jag är så glad över det och det kommer att bli så himla fint! Vår nya soffa är mycket större än den förra och matbordet vi fått hit är sååå snyggt! Fler bilder kommer när vi har kommit i ordning. Nu är det verkligen kaos här. Vi jobbar lite, packar upp, jobbar lite till och ska gå och slänga massa kartonger om en stund. Jag längtar tills vi är i ordning! Vi behöver köra bort lite gamla möbler härifrån också, samt måla en vägg rosa. Lite tavlor skulle vi också behöva få upp. Och gardiner. Ja ni hör ju, vi har att göra men jag är så peppad!

FullSizeRenderMitt i ett kaos, så himla skön soffa! Här ska det på ben och sen slängas dit massa kuddar. Och vi ska även ha filtar här på kontoret som är rätt kallt.

FullSizeRender 4Koppen hittade jag och Jessica på Lagerhaus.

FullSizeRender 3Kruka och pall från Jotex. Den gröna växten (som vi tror är riktig, men känns som plast) köpte vi på Ikea.

FullSizeRender 2Nu ska jag sätta mig och svara på massa mail innan vi ska spela in veckans avsnitt av Tvillingpodden. På söndag ska vi träffa Claudia Galli Concha och prata om hennes senaste förlossning. Det ska bli spännande! Har du någon fråga till henne? Maila gärna mig på [email protected], märk mailet med Claudia.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Vilket fantastiskt jobb du har ?? Jag förstår att det inte alltid är så, men känns som ni lever i en dröm!! Ganska avundsjuk ???

  2. Susanne

    Åh vad kul med Claudia! Fråga gärna omhon varit rädd för depression/ångest i samband med att barnen kom? Jag har för mig att jag läst att hon tampats med det tidigare. Jag undrar också över tips för att hålla respekt och saklighet i dispyter med sin partner? Jag upplever att Claudia och hennes man är bra på det. Hälsa gärna också att när hon och hennes man gift sig såg jag dem gå på Stortorget i Malmö. Det är ett fint minne för mig med. En sådan lycka som strålade.