Bio med barn – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Bio med barn

Tänk att två små barn kan ge så mycket energi. De här gulliga bilderna tog jag när vi bodde på hotell på julafton. I efterhand känns det inte så snällt mot den som måste putsa rutorna, men både Alice och Philip tyckte att det var så kul. Hade det varit snö i Hammarbybacken hade det varit fjällenkänsla. Just nu snöar det utanför fönstret och jag hoppas på mängder av snö så att vi kan åka pulka.

Från det ena till det andra. Jag tänkte ta med mig Stefan och barnen och gå på bio i mellandagarna. Men Philip kanske är lite för liten fortfarande? När gick era barn på bio för första gången? Jag tror att Alice skulle tycka att det var kul!

PC250159

Gullmunk 1 och gullmunk 2.

IMG_1108

PC250157

PC250181

Puss!

IMG_1110

Idag står vila och lek på schemat. Jag tror att Stefan ska åka och köpa en list/tröskel och fixa klart det sista med vårt nya golv i hallen och köket. Jag längtar tills vi ska göra golvet grått i vardagsrummet också. Men mest av allt längtar jag nu efter att ligga ner i soffan med ett eller två kids nära och titta på Frost eller Trassel.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Vär son hade biopremiär idag. Han är drygt 2 år. Han såg den nya Bamsefilmen. Den var ca 1h och det gick hur bra som helst!

 2. Dani

  Vår dotter är 2.5 år och vi gick och såg hitta Doris för ett tag sedan! En kisspaus och en popcorn påfyllning tog vi, annars satt hon genom hela filmen och var lyrisk efteråt!!!

 3. K

  Vi gick på en 40 minuters film på vår sons 2 årsdag. Nu är han nyss fyllda 3 och längre filmer har hittills inte fungerat (dels pga längden men även för att det mesta annat är från 7 år och innerhåller ganska läskiga scener för så små barn). Vi tänkte iaf köra nya Bamse i mellandagarna och hoppas på att det blir succé!

 4. Sandra

  Min äldsta var drygt tre när vi gick på bio med honom första gången, då var det en kortfilm på 40 min och det gick jättebra. Idag är han fem och klarar precis en vanlig film på 1,5 h, så länge han har popcorn att äta 😆 Har en liten som är tre veckor yngre än Philip och hon hade inte klarat det idag, en riktig vilding som klättrar på allt 😅