Angelica Lagergren

Mina förväntningar på julen

Mina förväntningar på den kommande julen är väldigt höga. Jag tror att den här julen kommer att bli den roligaste på länge. Alice tyckte julen var rolig förra året men var inte helt med på vad som hände, men i år har hon tjatat efter tomten och att hon önskar sig en trumpet sen oktober blev till november. Philip och Elsa var ju så små förra julen att de sov större delen av julen. Men i år blir det skillnad. Kusinerna i triss är riktiga busfrön, men jag håller tummarna för att de inte blir rädda för tomten.stefan_alice_julen2014Alice och jag julen 2014. Det var hennes första jul.

På uppesittarkvällen kommer Acko hit och vi firar minijul med honom och Jessica, Ibbe och Elsa. Det blir paketöppning, skinkmackor och Bingolotto. På julafton åker vi till Angelicas pappa och firar med hans fru och Angelica och Jessicas småsyskon och farmor, samt Jessica, Ibbe och Elsa. Vi har bokat hotellnatt för att slippa åka hem på julnatten. På juldagen kommer mina föräldrar hit och på annandagen (min namnsdag) åker vi till Angelicas mammas och hennes killes gård och firar där med hans barn. Det blir en härlig jul i dagarna fyra.

Jag hoppas också att barnen får vara friska. Förra julen insjuknade bägge barnen i feber natten mellan julafton och juldagen, vilket gjorde att resten av julen ställdes in. Hur kommer ni att fira jul?

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Vi firar med sambos familj den 23 och på julaftons morgon med min mamma + familj och på kvällen pappa + familj! Till nästa år ändrar vi om i tur listan.

  2. Karin

    Vi ska ha jullunch hos farmor och farfar med min mans sida av släkten först. Dom är väldigt tidsoptimistiska så jag hoppas vi hinner med tomten! Som jag förvisso tror sonen kommer bli superrädd för ?
    Sen efter Kalle åker vi till min bror och firar med min sida! Blir nog perfekt hoppas jag! Resterande dagar är inte planerade, härligt nog!
    Blir min sons andra jul, fast han var 24 dagar sin första så han har väl inte så mkt minnen från den ?