Angelica Lagergren

Flams, skratt och kiss – som vanligt med Tvillingpodden

Tvillingpodden i samarbete med Eucerin 

Vi är så glada och stolta över att det här avsnittet av Tvillingpodden är sponsrat av Eucerin. Gå gärna in och följ Eucerin på instagram, @eucerinsverige Jag älskar deras ansiktscreme i serien AtoControl, den är perfekt för mig som är lika torr som en sandlåda. Jag skojar inte, på vintern ser jag ut som en ödla på benen men inte i år. Jag tycker att ni torrisar ska testa Eucerins duscholja, den är kanon. 

I avsnitt 108 pratar vi om vår plötsliga kärleken till yngre killar… Vi spelar upp en del från avsnitt 65 ”Fucking pottfrisyr” där vi brister ut i en skrattattack utan dess like. Vi pratar även om ångestkänslan som uppstår när man sitter i en liten eka som tar in vatten. Om stress som tar över och känslan av att ha kolsyra i blodet. Helt enkelt om det som jag bloggade om igår, om att ro båten i land. Redan nu när jag skrivit och pratat om det känns det så mycket bättre. Och TACK för alla era fina ord, mail, kommentarer och sms. Ni är bäst! Jag är otroligt tacksam och glad över att just du finns i mitt liv. 

avsnitt108

Foto Sandra Rogers 

Ibland när jag får riktiga skrattattacker kan jag inte sluta… Vi ringer upp Ibbe i podden och ja, det som inte ens var speciellt kul blev roligt för att jag skrattade så mycket. Hoppas att ni vill lyssna! Jag kände att jag behöver få vara flamsig och skratta mycket när stressen ligger nära. Att spela in Tvillingodden ger verkligen en ”här och nu”-känsla som jag älskar. Den har under de här två åren gett mig så mycket glädje och energi trots att vi aldrig tar en paus. Den ger betydligt mer än den tar.

Lägg gärna upp en bild på instagram när du lyssnar under #tvillingpodden. Du kan lyssna på Tvillingpodden på itunes, acast, på tvillingpodden.se eller i din poddapp. 

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Adina

    Alltså hur underbart är det inte att starta måndagen med att bli uttittad på bussen för att man skrattar så mycket?! Ni är fantastiska! Ville bara säga att jag har ett annat uttryck för kött- eller blodkuk: grower eller glower! Growern växer alltså mycket och glowern kan man skryta med slak! 😉
    Tack för en grym podd, veckan kan inte starta bättre! ❤️