Angelica Lagergren

Grattis Stefan, hipp hurra för dig!

I morse väckte jag, Alice och Philip Stefan med sång, paket och tårta på sängen. Alice var SÅ peppad på tårta att hon skrek ”Tåååårta, jag vill äta tårta!” så högt att Stefan vaknade uppe i sovrummet. Han fick massa ballonger och serpentiner också. IMG_0810Alice älskade den rosa prinsesstårtan, jag tror Stefan fick två skedar. Tur att jag köpte två!

IMG_0805Philip fick också smaka tårta och han satt och hoppade i sängen. Han ska göra en utredning nästa om han är allergisk mot mjölkprotein, jag hoppas såklart att han inte är det. Vi har låtit honom testa lite yoghurt, lite choklad och annat som innehåller mjölkprotein och inte märkt något. Håll tummarna!

IMG_0399

Jag och Stefan träffades i slutet av november 2010 och hade bara varit tillsammans i två veckor när han fyllde år. Jag visste redan då att han var mitt livs kärlek och höll inte direkt tillbaka på presenterna. Han fick en resa till Paris av mig, en resa vi skulle göra på Alla hjärtans dag. Han blev så himla glad! Och jag var så lycklig över att han ville åka dit med mig. Tänk, nu sitter vi här sex år senare med hus, två bilar och två barn. Någonstans hoppades jag ju på det där och då, men jag vågade nog aldrig tro att det skulle bli så. Tänk vad snabbt livet kan förändras, bara över en natt sådär. Grattis på din dag älskade Munchkin! Du och jag, vi. <3

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.