Angelica Lagergren

Tips på frisyr till barn

Igår när jag hämtade Alice på förskolan hade någon av pedagogerna gjort en fläta på Alice och satt upp hennes rosett. Det var så himla fint tycker jag, så imorse när hon åt sin frukost gjorde jag en likadan frisyr. Hon fick välja rosett och hon var så glad över sin röda. Nåt sånt här blir det nog på julafton tror jag. Vi har inte hittat kläder till kidsen än, någon som har tips? Jessica hade beställt fina klänningar från H&M, men de såg inte alls lika fina ut i verkligheten som på bild.

Jag tänker nåt som är både fint och skönt, inget som sticks eller så. Jag gillar ju den där lite klassiska Madicken-looken på jul. Min dröm som liten var att få såna snörkängor som Madicken och hennes lillasyster har. Vet ni vilka skor jag menar? Den som Madicken kastar i majbrasan va? Haha, kom på att det inte alls är på jul hon har de då… Aja. Jag är för trött nu.

frisyrtips

Det är roligt att pyssla med Alices hår nu när det är så långt. Vi måste sätta upp det i en eller två tofsar varje dag, annars hänger håret ner i hennes ansikte och det stör henne. Har ni tips på fina (och enkla) barnfrisyrer som går snabbt att göra får ni gärna kommentera här nere. Finns det några roliga konton på instagram man kan följa kanske?

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. E

    Tycker det är så gulligt när man sätter håret i två små bollar på vardera sida av huvudet. Typ musse pigg, hoppas du förstår hur jag menar haha

  2. Louise

    m.zara.com/se/sv/barn/baby-flicka-%7C-3-månader—4-år/klänningar/vichyrutig-trikåklänning-c269278p3900054.html

    Denna har jag köpt till min tvååring, så fin i verkligheten ? Kika på Zara, finns fler klänningar i lite ”gammaldags” stuk ?

  3. Therése

    Vi brukar köra på en Lilla My-knut mitt på huvudet. Bara som en dubbelvikt tofs liksom. Rosett längst ner vid hårsnodden. Supergulligt!