Angelica Lagergren

Dags att säga god natt

Rekord i lång arbetsdag! Dags för mig att fälla ihop datorn och försöka sova i några timmar. När jag har så här mycket att göra (tidningslämning nästa vecka) glömmer jag till och med att gå och kissa. Jag är så inne i jobbet att jag tänker ”Måste gå och kissa” men sen gör jag det inte. Någon som känner igen sig? Det här med att resa sig upp efter en timme och sträcka på sig gör jag inte heller. Det är tur att mitt jobb inte alltid är såhär intensivt. Jag hann hem så att jag kunde sitta ner och äta middag med hela familjen (fiskpinnar, potatis och ärtor!) och sen lekte jag och Alice med hennes frukter i trä.

Först ville hon inte att jag skulle vara med, hon gillar att leka ensam, men efter en stund matade hon mig med sina små frukter. Jag la undan mobilen så har inga bilder att visa från kvällen. Jag nattade även Alice som somnade nära, nära mig. Hon vill inte längre ha mjölk när hon ska sova och nappen låter hon ligga bredvid på kudden. Stora, lilla tjej. En ny sak är att sova med tänd lampa, hon vill absolut inte ha mörkt. Hon är inne i en period där hon drömmer mycket mardrömmar och de vill hon prata om på morgonen. Efter läggningen gick jag hem till Jessica och jobbade vidare tills nu.

Bild 2014-12-20 kl. 20.47 #4En gammal bild på oss! Haha, älskar hennes blick på den här bilden.

Saker jag längtar efter just i detta nu: 
– Den första skinkmackan på julknäcke kvällen innan julafton.
– Att få se barnen mysa här hemma på julaftonsmorgon.
– Att fira Stefans födelsedag på lördag. Jag ska fråga vad han vill ha för middag och göra mitt yttersta för att göra den god.
– Min mjuka kudde. Jag ska sminka av mig nu och sen svimma mig själv till sömns. Haha, jag andas väldigt djupt och så (räknar jag 4-7-9 en metod som Jessica berättat om) tungt att jag somnar. Det är Stefan som kallar det för ”att svimma sig själv” till sömns. Jag kallar det bara att somna snabbt.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.