Angelica Lagergren

Hemmagjord pizza, på riktigt!

Jag och Ormis är i Örebro och hälsar på min bästa kompis Ida. (Och resten av hennes familj såklart!). Igår fixade hon och hennes man Johan drömgod mat till mig och Maria. Till förrätt blev det chips, löjrom (älskar!), rödlök och smetana.

chipsSå gott! Det här ska jag göra nästa gång vi får gäster hemma.

hemmagjordpizza_lagergrenSen fick vi hemmagjord pizza. Alltså på riktigt hemmagjord. När jag och Stefan gör pizza köper vi färdig deg på rulle och slänger på den där tomatsåsen som man får till. Inget fel med det, men det går ju att få hundra gånger godare. Igår fick vi verkligen lyxpizza! Johan hade gjort deg och egen tomatsås och sen hade vi på goda och härliga tillbehör. Godast var pizza bianco som jag aldrig ens hört talas om. En pizza utan tomatsås men massa olika ostar. Sen kollade vi på Idolfinalen i soffan innan vi alla somnade.

fotobok_lagergrenIda gör en fotobok varje år och jag hade missat att kolla i hennes bok för 2016. Jag ska verkligen apa efter hennes idé med bok, det är så roligt att sitta och hålla i en fysisk bok och kolla på bilder. Gör ni fotoböcker? Vi har gjort det i julklapp några år, det är en riktigt bra present till barnens farmor och farfar och mormor och morfar. I år har jag inte hunnit det.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.