Angelica Lagergren

JULKLAPPSJAKTEN LUCKA 3

I samarbete med Dermoshop 

God morgon! Lördag idag och vi kör en tävling här i bloggen. LOPPIs stora Julklappsjakt är äntligen i full gång och fram till julafton kan ni som läser bloggarna här på LOPPI vinna massa fina priser. Det vill ni inte missa! Jag och Stefan har lucka nr 3 och där bakom gömmer sig lyxiga doftpinnar från Dermoshop. Tävlingen pågår i 24 timmar, så skynda dig att kommentera.

DERMOSIL whisper2

 

För att vara med och tävla behöver du kort och gott bara lämna en kommentar här nedan i kommentarsfältet med en motivering kring varför just du ska vinna. Vinnaren dras redan imorgon, stort lycka till! Tips tips tips! Lucka nummer fyra öppnas av världens bästa Filippa Rådin imorgon den 4 december kl 09:00. Hoppa in där imorgon och se vad som döljer sig under hennes lucka. Vi önskar er alla stort lycka till!

/Angelica och Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Belinda Fihn

    Till våren kommer det en mig i miniformat, då lär bajsblöjor och smutstvätt bli vardagsmat. Att få barn är ju sann lycka, men tråkigt med bristfällig lyx kan jag tycka. Med dessa doftpinnar skulle själen må gott, och mammalivet skulle verkligen bli flott!

  2. Madelene Abrahamsson

    Hoppas få ställa dessa underbara doftpinnar i vårt nyrenoverade badrum ❤️ Älskar när det doftar gott i hemmet ☺️ Håller tummarna hårt!

  3. Anna L

    I vintermörkret blir man depp
    glåmigt blek och behöver juleljus för att slippa hänga läpp
    Få hemmet fräscht med väldoft
    En riktigt härlig julkänsla så soft
    lyxig gåva från Dermoshop
    det skulle kännas riktigt topp
    vacker att njuta och beskådq
    romantisk känsla för oss båda

  4. Emma Mattsson

    Vi skulle behöva doftpinnar till vår toalett då vi ska fira jul hos oss, och sist min ena systerdotter var här bajsade denna späda lilla unge så det luktade långt efter ? Så till jul när hon kommer igen behöver vi något som maskerar doften ???

  5. Linda

    Åh önskar verkligen vinna dessa! Faktiskt inte till mig själv utan till en underbar vän som hjälpt mig så fantastiskt mycket under åren… Jag vet att hon älskar sådant här och det hade gjort både henne och mig så glad, att få ge en liten gest tillbaka för att visa min uppskattning att hon finns för mig och mina kids ??

  6. Karin

    Hej! Om jag vann skulle jag lägga mig ner på sängen i mitt eget lilla minirum (ombyggd garderob) jag skapat bara för mig – min oas som småbarnsmorsa. Väldoft och njutning är en bristvara minst sagt i mitt liv. Så ja, där skulle jag ligga och dofta lyx och flärd och tanka energi i min mikro-egentid. Kram Karin!

  7. Stina

    Åh vilken vacker flaska! Jag vill vinna doftpinnarna och placera den i vårt sovrum för mer romantik i vardagen.

  8. Rebecca

    Oh jag villhöver dom verkligen! Har alltid älskat rökelse men nu med bebis i hemmet vill vi ha något lite mildare som inte sätter sig i kläder o annat…doftpinnar verkar perfekt som ett hjälpmedel till ett fräscht hem!

  9. Frida

    Ååå dessa behöver jag. Min man tränar en del och har nu fått för sig att äta en massa proteinpulver ( ska tydligen va bra för muskler eller nåt?). Det luktar oboy om pulvret men smaken va inte i närheten (japp, stor besvikelse i mitt nånstans-måste-det-väl-finnas-nåt-sött-och-gott-letande i skafferiet). I alla fall, detta protein gör något med min mans mage och dom gaser som kommer ur honom är inte från denna planet. Frågan är ju hur många skilsmässor som egentligen orsakats av detta pulver?!
    Jag hoppas att dessa pinnar hamnar hos mig och att vårat äktenskap får leva vidare. Han är ju så fantastisk i övrigt.
    God jul och tack för en fantastisk blogg!

  10. Mia

    Jag tävlar inte nu men vill bara varna lite grann. Luktoljan är typ en av de farligaste sakerna ett barn kan få i sig. Eteriska oljor i så lite som en teskedsmängd har dödat barn.
    Vår dotter slickade (!) på en tom flaska och fick vara under observation på Danderyd i 6 timmar.
    Jättekul att ni lottar ut men placera doftflaskan långt från barnen <3
    Kram

  11. Lisa

    Jag önskar att vinna dessa doftpinnar – till min lillebror ?
    Han flyttade hemifrån för ett år sedan och sedan dess har jag försökt ”pynta” hans lya för att göra den en aning trevligare än den är. Så i födelsedagspresent fick han två såååå otroligt gott doftande ljus från Voluspa – ni vet, dom med 50-timmars brinntid ??
    Två dagar senare ringde lillebror och berättade att hade tänt ljusen och att de luktade supergott. Glöm inte att släcka dem bara, påminde den ordningssamma och kontrollerande storasystern. Dagen efter ringde han igen, han hade glömt att släcka ljusen när han åkte till jobbet. 500 kronor gick mer eller mindre upp i rök ? så dessa doftpinnar känns som en optimal julklapp ? håller tummarna!

  12. Johanna

    Har alltid velat prova doftpinnar och det vore en rätt trevlig omväxling från diverse bebis-odörer hemma. Sånt man sällan unnar sig.

  13. Martina

    Jag vill ha det julmysigaste hemmet man kan få för mig och mina barn och att tillsätta en doft av jul och vinter skulle vara grädden på moset ?

  14. Tatiana

    Skulle ge dessa härliga doftpinnar till min granne som brukar lämna sina sopor utanför sin dörr. Det gör att soplukten sprider sig i hela trappuppgången. Ett trevligare sätt att säga till någon att det finns bättre dofter att sprida.

  15. Cecce

    Hej!
    Jag skulle vilja vinna för det hade varit jätteroligt med en ny present ! Och kul att testa något nytt som doftpinnar som jag aldrig haft tidigare!
    Kram

  16. Lina Lindkvist

    Kort och gott, det stinker i badrummet efter att min Karl gjort nummer två!! Doftpinnar är vad min näsa behöver för att julfriden ska infinna sig!

  17. Pernilla W

    Klart jag vill va med i utlottningen 🙂
    Lyxiga doftpinnar vill jag gärna Ha, för det skulle i mitt julpyntade hem passa jätte Bra!
    Lite lyx och Flärd, efter att ha julstädat kan jag väl vara Värd!?

  18. Linn Carlsson

    Min man har en tarmsjukdom som gör att han inte direkt släpper ”Go fisar” … Haha! Skulle vara trevligt med något som luktar gott här hemma!

  19. Edith

    Det skulle vara så bra att ha doftpinnar istället för doftljus! Då behöver man inte tänka på att man ska släcka dom när man går hemifrån.

  20. Emma

    Hej! Jag skulle vilja vinna för att jag skulle bli så himla glad! Och för att jag nyss rensat avloppet på toan, den skulle behöva lite goddoft nu 😉 Kram!

  21. Edina

    Åh jag skulle sååå gärna vilja vinna denna lucka… för att för en gångs skull faktist vinna något helt enkelt!
    En väldigt simpel motivering ?

  22. Sanna

    Om två veckor flyttar vi in i vårt nya hus, det skulle vara fantastiskt att vinna dessa doftpinnar så de kan sprida väldoft i flytt- och julstöket 🙂

  23. Emelie

    skulle verkligen behöva detta då jag var dag när jag kommer hem måste tända alla doftljus jag har och öppna fönstrens för att det luktar matos i hela lägenheten från alla andra. Kan inte ha ljusen tända i 24 h och det inte alls mysigt och fräscht att komma hem till odören ?✊??❤️

  24. Evelina öfverström

    Hej. Skulle gärna vilja vinna dessa doftpinnar för att vi nyss flyttad och lägenheten vi flyttat till inte är så fräsch. Det är så att kvinnan som bodde här innan oss rökte i lägenheten och gjorde det under lång tid, så vi tycker alltid att det luktar rök inne trots att ingen av oss röker. Det känns inte så kul att våra barn ska behöva känna den här lukten även om jag tror att vi påverkas mest av den. Men man skulle känna sig lite mer glad om det inte känns som en röklya varje gång vi kommer innanför dörren…

  25. Solin

    Jag skulle vilja vinna då vi inte har köksfläkt i vår lägenhet det luktar mat hela tiden så det skulle vara så bra med fräsht lukt! Kram

  26. Lina

    Jag skulle vilja vinna dessa doftpinnar på grund av att det är sån härlig lyx i vardagen att få ha ett hem som alltid doftar fräscht och gott bland alla dammråttor och smuts som man inte alltid har tid att städa bort. 😀

  27. Linnéa Olsson

    Hur mycket jag än hade velat att ha denna i mitt hem, vågar jag inte det med en nyfiken bebis som är snabb som blixten. Däremot hade jag gett den till min familj som en fin julgåva. De har precis renoverat och det har blivit en fröjd för alla sinnen, dock kanske inte lukten. Detta hade varit pricken över i:et för att få deras hem att bli en 10 poängare!

  28. Hanna

    Vår lägenhet och vi skulle må väääldigt bra av lite väldoft! Är gravid och varje gång vi steker något gör nån märklig glitch i vinterventilationen att lägenheten luktar i flera dar. Min ömma gravidnäsa längtar efter lite väldoft!

  29. therese

    Jag skulle gärna vilja vinna för att det är något fel på ventilationen i huset jag bor i, så varje gång jag kommer hem luktar det weed i min lägenhet. Många av mina grannar verkar gilla gräs. Men det gör verkligen inte jag.

  30. Emelie persson

    Denna ljuvliga doft hade fått stå i vårt badrum, då vi har en dotter på 1 1/2 år och skötbordet är på toaletten, där luktar de inte alltid hallon och då hade denna doft gjort sig otroligt bra dör inne 🙂

  31. Michelle

    Tvättmaskinen tycks ständigt gå varm, och luktsinnet har desvärre adapterats till doften av nytvättad ”charm”. Det vore fint att få sprida doften av lite lyx och flärd till näsans små näshår som snart tristar ihjäl!

  32. Angelica

    Åh jag skulle så gärna vilja vinna detta då vi har en hund som luktar… hund. Och jag är allergisk! Vore fint att kamouflera doften med nåt sånt fint! Haha

  33. Eve

    När man bor med någon som luktar svett, så är livet inte alltid så lätt! Så för att allt ska bli kul så behöver jag verkligen något som doftar gott till jul!

  34. Sara

    Jag vill vinna för att jag på riktigt inte får några julklappar i år. Ekonomin sätter stopp för det och vi kommer lägga det lilla vi har på våra barn.

  35. JennyJenny.se

    Jag skulle gärna vinna denna julklapp för att få lite lyxig känsla i hemmet. Älskar doftljus i alla former men sådana här doftpinnar har jag hittills inte testat så det vore kul att få möjligheten 🙂

  36. Julia

    Ska nu försöka rimma
    Så låt mig nu vinna
    För jag vill gärna ha en doftpinne
    Inte ute, utan inne
    Och att få dom från bästa dermoshop
    vore inte bara kanon, utan på topp 🙂

  37. Evelina

    När man bor med någon som luktar svett, så är livet inte alltid så lätt! Så för att allt ska bli kul så behöver jag verkligen något som doftar gott till jul! Skulle jag vinna så kommer mannens odör försvinna!

  38. Sassa

    Ok, nu ska jag vara brutalt ärlig med detaljer, men tror att du om någon kan hantera det! ??
    Vi har magsjuka i huset… inte alla på en gång utan en i taget ( 5st) för att riktigt dra ut på processen.??
    Odören i det hem för tillfället……HJÄLP, snälla!!

  39. Cissi

    Är totaltorsk på goda dofter och riktigt petig med hur det luktar hemma. Denna skulle vara helt underbar att ha på kontoret och förgylla alla pluggtimmar inför våren 🙂

  40. Felicia zavodnik

    Måste säga att jag älskar dofter, nya dofter i nya rum och har inte testat detta så skulle vara sååå kul!!

  41. Anna

    Åh, det vore min räddning just nu. Flytten till ett huset är det bästa som jag/vi gjort men var iiinte riktigt beredd på att den skulle dofta (lukta) fjällstuga när vintern kom…

  42. Anna

    Jag har en liten bebis hemma och jag har ingenting emot de sköna bebislukten MEN det vore lite härligt med lyxigare doft också ;D