Tänk om varje morgon var sådan – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Tänk om varje morgon var sådan

Igår kan ha varit den mest perfekta måndagmorgonen någonsin i vår familjs historia. Eftersom vi inte visste huruvida Alice skulle sova under natten eller må på morgonen var jag inställd på att vara hemma för en sista dags VAB. Hon var sitt vanliga jag i söndags, men lördagen hade börjat bra men slutat lite sämre. Men eftersom hon sov som en stock hela natten fick hon gå med Philip till förskolan och jag skulle därmed iväg och jobba. Men låt oss inte gå händelserna i förväg.

Jag tog alltså sovmorgon till 06:00, gick ner och duschade i lugn och ro. Angelica kom ner 20 minuter senare och fick även ho nduscha i lugn och ro. Jag plockade stilla med lite disk, drack kaffe i väntan på att det skulle bli dags att väcka barnen. Bara en sån sak, i väntan på att det skulle bli dags att väcka barnen. Hur ofta händer det? Jag brände tungan på kaffet. Sen gick vi tillsammans upp och väckte Alice och sen Philip. I vanliga fall bukar Alice vilja följa med och väcka Philip men med Angelica liggandes i sängen bredvid henne rörde hon sig inte ur fläcken.philip_och_boken

När jag och Angelica klädde på oss, sprang Philip in i Alices rum, tog en bok och klättrade sedan upp i vår säng. Sen satt han där och bläddrade i Spöket Laban boken alldels själv, ganska länge. Ganska länge, för Philip är två minuter. Outfits till barnen låg redan framplockade sedan kvällen innan så när jag och Angelica var påklädda gick vi ner och fixade lite frukost som vi åt tillsammans alla fyra. Sen tog vi varsitt barn, gjorde de iordning inför förskolan och sen blev det pulkarace nedför backen till förskolan. Philip har dessutom börjat med en ny grej, eftersom han inte säger ordet “Ja” ännu gör han en enda superstor och stark nickning när man frågar om han vill något. Nästan så att han tappar balansen när han står upp.

Nu ska jag jobba vidare, tog en kaffepaus och bloggade. Ikväll väntar julavslutning med världens bästa kollegor, nämligen alla bloggare på Loppi.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin D

    Har precis lyssnat på podden denna veckan 😍 Ni är verkligen helt fantastiska!
    Jag vill gärna tipsa om ett roligt spel – iKnow. Det är ett frågespel som verkligen alla kan vara med på. Jag hatar verkligen andra frågespel men detta handlar om att tippa på vilka av de andra spelarna som klarar/inte klarar frågan plus att man väljer själv vilken nivå man vill ställa sig på och det avgör hur många ledtrådar man får.

    Hoppas ni får en fantastisk jul ❤️

  2. Jungfrumamma

    Det händer ju aldrig att använda får vakna innan barnen tycker jag 😀.. Håller med om att det är otroligt skönt att få gå upp innan dom och göra dig i ordning innan dom vaknar när sånt väl händer, hehe