Angelica Lagergren

Pricken på ryggen var… 

… okej! Men läkaren ville att jag skulle komma tillbaka om tre månader för att mäta och fota den igen. Den är rätt svart och har ojämna kanter så jag var helt övertygad om att hon skulle ta bort den. Jag var så nervös och helt rödflammig för att jag är så rädd för cancer. Skönt att den inte såg farlig ut just nu i alla fall! Nu kan jag pusta ut. Det känns skönt att ha varit där. Jag var på Kungsholmens hudklinik och de var kanon. Det var min farbrors fru som tipsade om det. Ingen remiss behövdes och jag har frikort så det var dessutom helt gratis. Nu ska jag och Jessica möta upp Annika och gå på Årets mama. Så kul! 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Hejsan! Lyssnade precis på erat senaste avsnitt av podden, där du pratade om att du var sugen på is/snö. Detta låter kanske jättekonstigt men jag var EXTREEEEEMT sugen på att äta is för några år sedan, jag gjorde isbitar i frysen och la de i ett glas och satt och tuggade i mig, 2 såna kartor om dagen. Skulle jag få välja mellan en chokladkaka och isbitarna hade jag valt isen alla gånger. Senare kom det fram att jag var glutenintolerant och därför hade ett extremt lågt järnvärde. Efter att jag började äta järntabletter så försvann mitt issug!

  2. Göteborgsmamman 25årig tvåbarnsmamma

    Åh, vad skönt att höra! Ta det nu lugnt och försök att släppa tankarna på cancer. Det var ingenting!
    Vi har julpysslat deluxe hemma den senaste veckan – satt upp julgran, bakat lussekatter och gjort lite DIY-saker för både vuxna och barn. Titta gärna in på bloggen och se om du kan hitta lite inspiration 🙂
    Kram <3

  3. Becca

    Vad modigt och bra gjort att du gick dit och kollade upp det!
    Men måste bara säga att du är så naturligt vacker utan smink ❤️ Tycker verkligen att människor som är i offentligheten borde lägga upp fler ofixade bilder på sig själva 🙂 såg att du tidigare skrev att du äntligen har blivit bekväm utan smink och det borde du verkligen vara och inte tveka om det ?
    Kram