Angelica Lagergren

Egentid i golfhallen

Igår när vi hade käkat lunch var det dags för säsongspremiär av inomhussäsongen för golfen. Jag åkte dit med lite ont i ländryggen och åkte därifrån med mer ont i ländryggen. Jag gjorde något när jag var på gymmet tidigare i veckan och det har inte släppt och golfsvingen gjorde inte det hela bättre. golfsving spegelgolfdistans Efter ett tag kom golfsvingen tillbaka och det såg rätt bra ut på datorgrafiken också, aningen vänster men det är bättre än väldigt mycket vänster.

Nu ska vi ordna mellanmål här hemma och Alice vill inte att jag bloggar mer för hon skriker att det är hennes tur att jobba nu. ”Min tur att jobba själv nu”.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria Frost

    Jag har haft liknande problem med ländryggen och har ett kanonbra tips! Stå på huk, låter lite konstigt kanske, men jag snubblade över det här i slutet av sommaren: http://www.vardagspuls.se/motion–traning/hang-med-i-pt-leilas-huk-utmaning/ och då tänkte jag att det kan inte skada att prova, gjorde det och har blivit mycket bättre. Berättade det för min kiropraktor (har hängt där en hel del genom åren) och hon har använt den övningen i hennes Core-cirkelträningspass.