Angelica Lagergren

Äntligen fredag

Är det bara jag som tycker att den här veckan har gått otroligt långsamt? Det har inte hänt något speciellt den här veckan, snön är borta. Det är liksom november på riktigt. Hur som helst. Sista bussresan till jobbet för den här veckan och en kort arbetsdag på det. Jag ska hämta barnen idag och ha fredagsmys med dem. Angelica ska på en live-sändning av Idol tillsammans med sin bästa vän Maria (Ormis som också är Alices gudmor). Sen kommer bägge två ut hit imorgonbitti och Maria ska hänga med oss i helgen. Det ska bli så mysigt. Både Alice och Philip fullkomligt älskar Maria och vem kan klandra dem för det.syskonenlagergrenIgår kväll var en sån där fantastisk kväll för en småbarnsförälder men även för Philip. Alice ville nämligen leka med sin lillebror. Och som de busade. Som de fullkomligt tjöt av skratt. Helt plötsligt i leken stannar Alice upp och börjar sjunga vid två tillfällen. För ”Little finger little finger where are you” och sen ”Twinkle Twinkle little star”. På så pass bra sångengelska man kan förvänta sig av någon några år äldre än henne. Jag skyller helt och hållet på Youtube. Jag tar inget ansvar för att hon kan engelska. Tidigare på kvällen skulle hon bestämt prova Philips vinterskor och kom fram till mig och sa: ”Kolla på min fina shoe”.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Åh min tjej som är lika gammal som Alice tittar också ALLTID på den finger-sången på Youtube, finns ju i miljoner versioner haha. Och så sjunga den allra helst vid matbordet med en makaroner på varje finger som det sjungs om…?

  2. Emeliehj

    Söta barn ni har! Min underbara 2årig säger ”Halib” till mjölk, tack vare hans multikulturella förskola där det finns många nyanländs småttingar så pedagogerna får säga vissa ord på arabiska. Halib=mjölk! Innan jag fattade det alltså! Ungen gick här hemma och skrek efter Halib och jag fattade nada, fick tillslut öppna kylskåpet och då pekade lillfisen på mjölkpaketet och sa ”Mamma, DEN ä halib!”. Hahah häftigt tyckte jag 🙂