Angelica Lagergren

Farliga prickar

Jag har länge funderat på att kolla upp flera av mina leverfläckar/prickar som jag har på kroppen. Men jag har struntat i det och tänkt ”Jag gör det sen…” Men när cancern tog ett stormsteg in i mitt liv och rörde om i både hjärta och själ tänkte jag om. Jag vill inte skjuta upp såna saker som verkligen är viktiga. Och för mig är det viktigt att kolla upp de där små prickarna som oroar mig. Det var så mycket jobbigare än jag trodde att ringa det där samtalet och boka en tid på hudkliniken. Jag behövde inte berätta något om mig själv, bara boka tid och det var jobbigt nog. Jag tycker också att det är lite jobbigt att klä av sig typ helt naken. Jag vet att det inte är något konstigt, men för mig känns det just naket. Och jag håller alla tummar att läkaren ska säga att mina prickar jag är orolig för inte ser det minsta konstiga ut.

angelica_lagergrenÄr ni noga med att gå till läkaren när ni är oroliga över något? Jag har ju varit sjukt sugen på is (helst krossad) i två veckor nu och var rädd att nåt var fel på mig. Att jag har brist på nåt. Nu har jag kommit fram till att det nog är kosttillskotten jag äter som gör att jag blir törstig. Jag ska testa att äta de här tabletterna som innehåller massa bra grejer i några månader innan jag ger er läsare en utvärdering.

tvillingarna_lagergren-2-1

Foto Emma Svensson 

Snart dags för lunch här på kontoret (sallad med fetaost) innan det är dags för inspelning av Tvillingpodden och så ska vi få se två olika alternativ på nytt kontor. Jag är så nyfiken på vad det är för rum vi ska få se. Ju större desto bättre känner jag, haha. Jag tycker att vi har det rätt trångt idag. Jag är så GLAD att ni är så många som hört av er om vår lediga tjänst i företaget. Vi kommer lägga ut annonsen här i bloggarna efter vår konferens den 6:e december. Då har vi mer koll på vad det är vi söker. Jag vet redan nu att vi vill ha hjälp med youtube, både filma och klippa.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Får man fråga vart du vände dig någonstans?
    Har typ 1000000 leverfläckar (på riktigt) och har länge vart på väg jag också – men vet inte vart jag ska vända mig. Vårdcentralen känns för ”allmänmedicin” känns som man ska till någon specialistmottagning?
    Ha en härligt fredag! 🙂

  2. i huvudet på thåström

    Fasar också för att gå till doktorn och kolla upp saker. Men känner hellre att jag gör det än att vänta ut och kanske bli sjuk och sen inse att hade jag gått tidigare till doktorn så hade det kunnat botats (vad det nu är tex.).
    Tycker det är starkt av dig att du bokade tid och jag tror du kommer må så mycket bättre när du väl varit där och kan stryka ytterligare saker på din Must Do-lista som är en jobbig lista men som man måste ta sig igenom. <3

  3. Maria

    När jag var 12 bast hade jag dödsångest över särskilda leverfläckar, mådde dåligt varje dag och tog upp det redan då med mina föräldrar att jag ville kolla upp dem. Det tog tio år innan det blev av. Undersökningen gick bra och det var ingen fara med mina fläckar, sa läkaren. men som du säger -det ÄR jättejobbigt att ta tag i något sådant. Man vill inte möta den eventuella sanningen. Usch. Superbra att du tar ansvar för din hälsa i alla fall! <3