Angelica Lagergren

Tvillingpodden – syster Caroline gästar

Det här inlägget är ett samarbete med Personligalmanacka.se.

Nu finns ett nytt avsnitt av Tvillingpodden uppe. Du kan lyssna via itunes, acast, tvillingpodden.se eller via din poddapp. I avsnitt 103 är vår älskade lillasyster Caroline gäst. Vi pratar om hur det har varit att växa upp med olika mammor och hur Carro tyckte att det var att bara träffa oss varannan helg under sin uppväxt. Vi pratar även om att Caroline reste bort när Jessica var gravid och missade hela hennes graviditet och Alices 9 första månader i livet.

Vi är så stolta och glada över att veckans avsnitt av Tvillingpodden är sponsrat av Personligalmanacka.se. Om du uppger koden ”L-AGER-GREN får du 10% rabatt på ett helt köp hos Personligalmanacka.se, gäller tom 28/11-16. Jag vill gärna slå ett slag för deras väggalmanacka som vi har hemma i köket. Jag tycker om att se framför mig vad som händer under den kommande veckan och det är skönt att ha koll på vem som hämtar och lämnar på förskolan. Alla i familjen har varsin kolumn, och sen har familjen en gemensam. Ett bra julklappstips!

tvillingpodden_avsnitt103

I början på december ska jag och Jessica åka på konferens och då kommer vi sätta en årsplan för Tvillingpodden. Ös på med kommentarer vem eller vilka du vill höra som gäster så ska vi göra vårt bästa för att uppfylla just din drömgäst. Ingen dröm är för stor!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Jag skulle vilja höra om ”längtan efter ett visst kön”. Lite tabubelagt men det ska ni nog klara av 🙂 Kanske finns det någon som har tagit hjälp i utlandet för att få sin önskan att gå i uppfyllelse. Hur gick det till? Hur blev de bemötta? Har de berättat för familj och vänner eller behållt det som en hemlighet? Kostnad etc.

  2. Linnea

    Jag tycker det är roligare när ni inte har gäster! – för jag lyssnar ju på tvillingpodden för att lyssna på er! 🙂 kram

  3. Louise

    Önskar att ni lyfter ämnet förlossningskador mer, både psykiska och fysiska. Kanske känns som ett downer ämne men ni har chansen att nå ut till så många och verkligen lyfta ämnet. Ni skulle bli förfärade över hur vården behandlar kvinnor som lever med förlossningsskador. Hur svårt det är att få hjälp. Så jag önskar Hanna Öhman som gäst.

    Jag hade själv velat gästa då min förlossning slutade med att jag brast en hel del. Vill prata om tiden efter och hur anknytningen till min dotter påverkades av förlossningen. Om hur jag lever i ångest över syskon då jag inte vet hur jag ens skulle kunna föda igen.

    Tyvärr bor både jag och Hanna långt ifrån Stockholm men kanske gör ni en podd-tour runt om i Sverige någon gång ?

    Annars lyssnar jag gärna på Hugo Rosas, Katrin Zytomierska, Vanja Wikström, Ulrika Forsberg och Elisabeth Lindroth ?

  4. Linn

    Jag hade älskar att lyssna på Evelina med bloggen ”happilyeverafter”, vore kul att höra henne prata om sina graviditeter och förlossningar när jag följt henne länge och dessutom vet att hon tokgillar er 🙂
    Sen tycker jag övriga förslag här under låter spännande, adoption, gayföräldrar mm.

  5. Md

    Jag hade velat hört min egen story haha. 5 barnsmamma snart 6. Varav hälften är underbara bonusar:) hur går vardagen ihop? Varför skaffa en gemensam? Haha ego som man är!

    Annars vill jag höra claudia galli!!

  6. Becca

    Gäster jag skulle tycka vara roligt att lyssna på är: Elaine Eksvärd, Anja Pärson, Claudia Galli, Magdalena Graaf, My Martens, Bianca ingrosso 🙂

  7. Malin Smångs

    Min drömgäst är Evelina Strand, @Happilyeve på instagram ? hon har tre barn och blev gravid med sitt tredje när tvåan bara vara tre månader (?) Och dessutom gifte hon och hennes man sig i New York ? vore fantastiskt om ni hade henne som gäst, och jag vet att hon är trogen lyssnare av er ?

  8. Madelene

    Hej! Jag hade tyckt att det varit kul att höra om er bloggkollegors graviditeter och förlossningar. T.ex Jessica Olers, Paulas, Lailas, Josefines m.fl.
    Tack för en underbar podd och blogg ? Kram

  9. A

    Jag vill höra om föräldraskap genom adoption, bjud in en adoptivförälder och en adopterad vuxen! Och ett avsnitt om genusmedvetet föräldraskap, Bjud in typ Lady Dahmer, en av sveriges häftigaste personer!

  10. Lina - Inredning och Inspiration

    Jag tycker att det vore kul med ett poddavsnitt som berör bonusföräldraskap. Det är ju ett ämne som jag tycker att det pratas för lite om. Kanske bjuda in någon expert som man kan ställa frågor till, eller kanske någon av era bonusföräldrar. Det vore väldigt kul.

  11. S

    Det hade varit SÅ spännande att höra något gaypar om deras väg till barn och hur de har mött samhällets kritik och fördomar i sin väg mot familj och familjeliv. Kanske främst två män isåfall, där det ju blir en intressant och ”obekant” situation eftersom ingen av dem kan vara gravida och föda barnet. Mark Levengood hade ju varit en DRÖMgäst i er fantastiska pod.