Angelica Lagergren

Avokadomacka och acai bowl

På helgerna försöker jag hitta på något annat än havregrynsgröt, kokt ägg och kaffe till frukost, Imorse blev det glutenfritt knäckebröd med avokado och chiliflakes på. Tanken var att jag skulle äta ägg också men jag kom på nu att de står kvar i diskhon med kallt vatten på…

avokadomackaDessa chiliflakes köpte jag på Dean & deluca i New York, en fantastisk butik. Dyr, men fin! Jag har inte glömt bort NYC-guiden men det blev för mycket på en gång. Den är på G! Någon som läser som ska åka dit snart? Jag och Stefan letar biljetter och tänkte åka dit i april. Jag hoppas att det blir så, det vore så mysigt att uppleva den staden med honom igen. Och vår i NYC är ju nåt speciellt.

acaibowlEtt annat frukosttips är acai bowl, den här åt jag igår på ett ställe som heter Reload som ligger på Sveavägen, mitt emot mitt gamla jobb (VeckoRevyn). Det är tur för min ekonomi att jag inte jobbar där längre, den här mellanstorleken kostar över 70 kr. Det är rätt dyrt, men sååå gott! Jag ska leta upp grejer så att jag kan göra acai bowl hemma själv, någon av er som gjort det? Eller liknande?

angelicalagergrenJessica tog den här bilden på mig igår när vi var och hälsade på hos mamma på hennes jobb. När jag såg den tyckte jag att det såg ut som jag har på mig lösögonfransar, men nej. Jag har köpt en ny mascara, haha. Samla gamla vanliga som jag alltid har, men den förra hade jag liiite för länge. Ni vet när den blir så torr att man måste skvätta lite vatten på den? Haha, så dumt.. Vi köpte med oss kanelbullar och lille Flippen fick en till mellanmål.

kanelbulle

Så nöjd över sin lilla bulle.

Jag älskar Jessicas tröja och ångrar att jag inte också köpte en sån när hon hittade den. Vi såg den på en tjej i New York och frågade var hon hade köpt den. Det visade sig att den var från H&M (tur!) men vi hittade den ingenstans där. Men väl hemma sprang Jessica på den och den är verkligen perfekt. Jag tycker om färgen på den och sen är den lite längre.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
      1. Pillan

        Köper fryst Acai, finns bl.a på Ica Stop i Täby. Det ligger paketerat i portionspaket.
        Mixar det tillsammans med banan och blåbär. Och sen serverar med en klick jordnötssmör, kokos och några bär. Blir toppen ?