Angelica Lagergren

Vem gör såhär?

Jag sitter hos däckverkstaden nu på lunchen. Märkte när jag var ute och körde igår att bilen inte betedde sig som den borde. Kollade och det var rätt lite luft i ena framhjulet. Fyllde på luft och körde hem. Märkte idag att det sitter en jävla skruv i höger framdäck. Vem gör så? I teorin skulle jag kunnat köra över en skruv men att den sitter rätt in i däckets tunnaste del får mig att tänka på de ”ligorna” som härjade på bla Södermalm för några år sedan som skruvade och slog sönder varje däck på alla SUV:at på hela Södermalm. 

Nu åker vinterdäcken på och sen blir det nya sommardäck till våren. 

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anne

    Jag tror inte heller att det är någon som ligger bakom det. Vi har drabbats flera gånger och bor ute på landet. Ibland är det spik ibland skruv. Det är ganska vanligt att de fastnar exakt på det stället i ”skåran” eller vad man ska kalla det.

  2. Sofia

    Jag bor i Åkersberga med och hade exakt likadant för någon vecka sedan. Däckverkstan sa att dom haft inne 8 likadana skruvar senaste veckan så måste vara någon som tappat en kartong någonstans i Åkersberga.

  3. Emma

    Det är nog inget som gjorts med flit, utan säkert att du råkat köra på en skruv som legat på marken.. Händer rätt ofta på mitt jobb, men drygt ändå 🙁