Angelica Lagergren

Lika som bär

För några månader sen testade jag och Jessica på fäktning till vår stående sida i tidningen ShapeUp. Sidan heter ”Tvillingarna testar” och nu har vi kört AMP (ett roligt men tufft träningspass på Sats, saltyoga, fäktning, militärträning, ridning och cirkusträning, Har du förslag på vilken träningsform vi ska testa nästa gång? Kommentera gärna.

likaMin och Philips outfit är inte helt olika… Jag tycker att skorna på bilden är så himla snygga, de kommer från Balance tror jag, men var bara till låns för plåtningen. Jag ska försöka hitta ett par liknande. Jag skulle ha köpt träningsskor i New York men hittade faktiskt inga jag gillade till 100%. Philip får ha kläderna sådär när jag sätter på byxorna först och glömmer att han har body… Det är inte helt lätt att klä på honom. Han vill inte ligga still och jag håller för det mesta till på golvet när jag byter om på honom. Jag vågar inte ha honom på skötbordet när han ska få nya kläder, han är alldeles vild.

Åhh nu saknar jag redan barnen massor och när jag skriver det här är de tidig torsdagsmorgon. Jag sitter i taxin på väg till Arlanda och vi flyger till Rom strax efter 08. Jag åt ingen frukost innan taxin kom vid 06 så det ska bli sååå gott med kaffe ute på Arlanda.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madde

    Finns en träningsform där man hoppar på en studsmatta, men vet inte vad den heter.. typ jumping! vet att den finns på vissa gym som gruppträning. Ska tydligen vara bra också mot kisseriproblem 🙂

  2. Mia

    Känner igen vildheten!
    Vore kul omni kunde fånga de på film nångång så man helt förstår nivån på det, han har inte settså crazy ut på de jag har sett 🙂
    Tänk att syskon kan va såolika 🙂