Angelica Lagergren

Mysig middag med Claudia och Jessica

I lördags åkte jag och Jessica Olérs Brelid ner till Claudia Galli Concha i Malmö. Claudia hade styrt upp ett mysigt event tillsammans med Aviko som bjöd oss på middag på Ängavallen. Aviko är ett företag som gör massor av olika frysta potatisprodukter för hemmabruk och restaurang. Det var otroligt gott! Min favorit var moussaka, som jag hade fått för mig att jag inte gillade. Märkligt det där med mig och smaker. Det smakade ljuvligt!

Jonas Berlin Klintberg som jobbar som fotograf var på plats och hade en fotoskola med oss. Det är han som tagit alla bilder i det här inlägget. Jag lärde mig massa nytt och när kursen var avslutad hade vi en fototävling…. som jag vann!!! Jag blev så glad att jag skrek rakt ut, haha. Jag vann en middag för 10 personer där en kock från Aviko kommer hem till oss och lagar mat. Lyxigt! Jag ska bjuda in Claudia, Jessica och min Jessica. Och alla deras män. Jag tror att det kommer att bli en drömkväll.

LAV_5607Jag är så glad att jag lärt känna Jessica och Claudia. Vi har inte alls träffats många gånger, men det känns som vi redan känner varandra, Så inspirerande och fina tjejer.

LAV_5558Goda moussakan.

LAV_5625Potatisgratäng och skaldjur – perfekt kombo!

LAV_3089Vi övade och övade och övade på att ta perfekta matbilder.

LAV_3102Sötpommes och laxburgare.

LAV_5646Potatisakakor!

LAV_5474Jag har ju dragit ner på alkoholen så jag drack ett halvt glas bubbel innan jag gick över på alkoholfritt. Ett skönt beslut i livet. Ett glas då och då, det får räcka för mig just nu.

LAV_2964Jag hade på mig min nya kjol och blus från Michael Kors som jag köpte i New York.

aviko

Här är min bild som jag tog och vann tävlingen med! Jihooo!

Jag och Jessica sov kvar på Ängavallen vilket var så mysigt. Vi fick varsitt rum och jag sov en hel natt utan att vakna, jag minns inte när det hände sist. I New York gjorde omställningen med tiden att jag vaknade några gånger per natt, men nu sov jag så tungt och vaknade helt utvilad. Jag är glad över att Claudia bjöd ner mig och Jessica. Nästa gång jag och Claudia ses har hon med största sannolikhet fött sin lilla bebis. Längtar! Vi får spela in Tvillingpodden med Claudia när hon fött, det blir spännande.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emmy

    Snygg blus och jag håller med om att det är skönt att varva med alkoholfritt. Måste bara fråga vad som gjorde att du valde att minska på alkoholen? Någon särskild händelse eller något du funderat på länge? Jag har börjat bli så himla bakfull efter att jag fyllde 30 så nu känns det inte värt det. Ett glas vin till en middag eller en cider till fredagsmyset räcker gott och väl, sen får jag huvudvärk.