Angelica Lagergren

Alice hämtar posten

När jag hämtat barnen från förskolan får Alice alltid hjälpa till att ta in posten. Hon tycker att det är så himla roligt att öppna brevlådan och sen hjälpa till att bära in alla kuvert. Idag stoppade hon dock tillbaka några som hon inte ville ha. Innan vi gick in stannade vi vid sandlådan som är nära vårt hus och byggde sandslott. Eller jag byggde och Alice och Philip hade sönder slotten.

IMG_7361

Jag älskar att vår häck blir röd på hösten.

IMG_7363

Stefan vill ta bort häcken och bygga ett staket istället men jag tycker att det ser mer ombonat ut med en häck. Eller vad tycker ni? Ett staket är helt klart mer lättskött…. Men…. nja. Jag vet inte… Staket känns lite trist. Nu ska jag fixa mat till barnen. Mamma kommer hit med sushi sen och vi ska ha myskväll.

I morgon åker jag och Jessica på en jobbresa. Vi ska på lyxkryssning till Capri (och flera andra ställen). Självklart kommer jag blogga från fartyget (man säger inte båt när den kryssar i medelhavet va?!). Jag har aldrig varit på Capri så det ska bli kul att se. Det ska bli väldigt spännande att åka på kryssning i medelhavet. Någon av er som gjort det? Hur var det?

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Heej!!
    Har åkt med royal caribbean fast i Karibien ? Rekommenderar verkligen deras båtar, personal allt!!

    Ha en supertrevlig resa!

  2. Jill

    Åkte Royal Caribbean förra året i 9 dagar tillsammans med min mans familj. Otroligt fin och stor båt, maten var över förväntan och massa aktiviteter ombord. Absolut kul att bli bjuden men jag trivs bättre med min ryggsäck och dess frihet.
    Ha så kul! ❤️

  3. Karolina

    Jag har (dock inte åt det hållet, utan vi åkte Rom, Sicilien, Grekland, Kreta och Turkiet)! En av de bästa resorna jag gjort. Have fun!

  4. Camilla

    Jag har varit på kryssning i Medelhavet! Åkte tillsammans med min sambon och hans familj och det var helt underbart! Jag trodde att det skulle vara en typisk pensionärsgrej men det var så trevligt och maten var väldigt bra – hela resan var helt klart över alla förväntningar! Hoppas ni får en härlig jobbresa hehe 😉

      1. Anna O

        Tänkte likadant att ”ska hon verkligen åka på resa IGEN och lämna barnen hos den STACKARS pappan. OBS!!! I R O N I! Hoppas ni för en härlig resa trots jobb ?.

  5. Mamma G

    Nej, ta inte bort den fina häcken! Om ni tycker den är gles, kan ni klippa ner den en bit och sedan klippa lite lagom varje år tills den är tät igen. Staket – tycker Stefan om att måla? Det är fint med staket också, men mera jobb.