Angelica Lagergren

Ny väska från Michael Kors

Tack igen för alla era fina mail, kommentarer och sms. Det betyder massor ska ni veta! <3 När vi var i New York köpte jag en ny, mindre väska som jag bara älskar. Jessica köpte en likadan och den kommer från Michael Kors. Jag har utlovat en liten New York-guide och det kommer såklart. Det kom saker emellan som ni förstått som behövt ha min fulla uppmärksamhet.

michael_korsVäskan är som en plånbok inuti med massa fack för både pengar och kort. Det bästa är att mobilen får plats där i, det är inte alla små väskor där mobilen får plats.

PA070041

Det var personalbrist på förskolan idag så jag hämtade barnen redan kl 13:30. Vi har byggt koja under vardagsrumsbordet, ritat, lyssnat på julmusik (!)och ätit mellis. Nu är det dags att fixa middag och sen blir det kvällsjobb på kontoret för mig och Jessica. Vi håller på och fixar inför vår live-sändning av Tvillingpodden avsnitt 100. Glöm inte att köpa en biljett om du vill gå! Det vore väldigt roligt att träffas. Det kommer bjudas på flera roliga överraskningar!

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanne

    Åh julmusik!!
    Härligt!
    Det vore kul att läsa era tips på en härlig, trivsam jul! Själv känner jag att det är så svårt att kunna fira med de man vill, vi har även några konflikter i släkterna som ligger och gror. Trots allt längtar jag som tusan till jul, då jag och min man bestämt oss för att fira hemma <3