Angelica Lagergren

Fru Lagergren och hennes blåa påsar

Ni som har läst bloggen längre, vet att jag och Angelica ibland väljer att kommunicera med varandra genom bloggen istället för att prata med varandra om vissa saker. Det här är en sådan sak. Jag hade inte riktigt mage att kommentera det imorse när Angelica, något stressat, ropade från badrummet på nedervåningen; ”Vi behöver flera blåa IKEA-kassar så att man kan ta hand om tvätten”, jag fnissade tyst för mig själv och tyckte att det här blir ett superbra blogginlägg.

Det är nämligen så att Angelica inte har någon ordning i sin del av garderoben, de senaste två månaderna har hon motiverat det med att det inte är någon idé eftersom vi snart ska bygga en ny garderob. Nu är det gjort, så nu fungerar inte den ursäkten längre, och innan garderobsflytten har jag ingen aning om vad hennes ursäkt var.fru_lagergren_ikeakassar1 fru_lagergren_ikeakassar2Kassen på andra bilden är fylld med enbart Angelicas kläder och lite demonstrativt inlagd i den nya garderoben. Den är nedsorterad från tre (!!!) kassar som innehöll mina och barnens kläder. Mina vet jag var de ska vara, barnens kläder är nu sorterade i en ordning som jag fattar, (eller ja, en ordning, punkt). Angelica får faktiskt hålla koll på sitt system. Eller ja, frånvaro på system. Konstigt att hon aldrig har något att ha på sig va?

Angelica, när du läser det här, vi behöver inte fler blåa IKEAkassar, vi behöver ordning i din del av garderoben. PUSS!

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda- Swedish+American

    ser fram emot att hora Angelicas svar idag eller sa kanske hon viker ihop och fixar hennes garderob. Har hemma viker jag all tvatt direkt nar den kommer ut fran torktumlaren. Dock tycker jag at det ar jattetrakigt att lagga in allt i kladkammaren sa det far min man gora. Jag sprider up det pa sangen sa att vi inte kan ga och lagga oss innan det ar klart.

  2. Anni

    Oj, jag skulle inte stå ut en dag med att ha det så där! Jag förstår inte varför ni inte viker tvätten genast då ni tar den från torkställningen/ tumlaren istället för att stoppa ner den i en kasse. Det blir ju ett extra moment i klädtvättskedjan på det där sättet.

  3. Emma

    Haha, vi har oxå sånna här som vi bär upp den rena tvätten från tvättstugan i och så häller jag ut det i vår säng för att vika. När kvällen sen kommer inser jag att jag glömt vika så lägger vi tillbaka det i påsarna och så gör vi så upprepade gånger och till slut har problemet liksom löst sig själv eftersom alla kläder då ligger i smutstvätten igen. Önska jag kunde säga att det är tidsbesparande att inte vika men då skulle jag nog ljuga. Att springa runt som en yr höna och desperat leta efter sockar och kläder till mig och barnen varje dag i olika ikeapåsar och tvättställ är INTE smidigt???