Angelica Lagergren

Fredagsmys med Kackarongos

Här hemma har vi haft världens mysigaste fredagskväll. Efter en heldag på kontoret med poddinspelning och möten med Jessica var det skönt att komma hem till familjen. Vi åt pulled pork (barnen åt köttbullar) och sen byggde vi en koja under matbordet. Alice är så påhittig och rolig att leka med. Vi avslutade med att dansa till min och Jessicas låt som vi skickat in till Melodifestivalen. Alice hör direkt att det är vi och sjunger med för full hals… Kanske inte toppen eftersom texten inte är helt barnvänlig, hehe. Men det är så gulligt när hon börjar hoppa i refrängen.

fredagsmysAlices kanin har alltid hetat Kacka från det att Alice kunde börja prata. Nu heter han (eller hon, det är olika från dag till dag) Kackarongos och han hänger med henne överallt. Han börjar se rätt tuffsig ut!

gosedjurAlice drack mjölk med sugrör och satt och blåste bubblor i soffan.

Jag vill passa på och tacka för alla fina kommentarer angående min resa till New York. Det är helt okej att inte tycka som jag och Stefan gör, jag är väl medveten om att vissa av våra åsikter skiljer sig från många andras, Det jag blir ledsen över är när folk skriver elaka saker, Jag har lämnat det bakom mig nu och är så glad för all den kärlek jag fått det senaste dygnet. Ni är bäst! Jag tycker på riktigt så himla mycket om er. Det är ju för er som läser bloggen som vi skriver och jag kommer aldrig sluta skriva om våra liv.

TACK till alla er som tog er tid att berätta om er själva i inlägget här nedanför, jag har läst alla kommentarer och ska sätta mig och svara på alla inom kort. Alice sover sen länge tillbaka men Philip är fortfarande vaken och är ledsen. Stefan försöker få honom att varva ner men jag ska ta över nu och se om vi kan somna tillsammans. Att somna nära någon av kidsen är det mysigaste jag vet. Inatt hade Philip 41 graders feber och jag var så orolig att mitt mammahjärta höll på att gå sönder. Som tur var gick febern ner ganska snabbt efter att han fått alvedon. Ikväll är han betydligt piggare.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.