Angelica Lagergren

Jag är starkare nu

I samarbete med Prince fitness 

Jag och Jessica har avslutat vår träning med Prince fitness och jag känner mig sjukt mycket starkare nu. Det var mitt mål med träningen. Jag ville orka mer och hitta en bra balans i livet med kosten. Nu var kosten lite för extrem för min smak, det fungerar inte i längden att äta kyckling, broccoli och råris alla dagar i veckan (vi hade andra alternativ också, men det blev mest kyckling). Men att äta så rent i fem veckor (och skippa alkohol och light-läsk) gjorde verkligen skillnad på min kropp. Jag känner mig lättare och fräschare och som sagt, mycket starkare!

prince_fitnessJag har fått synliga muskler på både armar och mage, det har jag aldrig haft innan.

prince_fitness_lagergrenVärldens skönaste träningskläder från Drop of mindfullness.

När vi startade träningen med Prince fick vi göra ett test för att se vad vi låg på för nivå. Jag förstod att jag skulle ha blivit starkare efter fem veckor, men att resultaten skulle bli såhär bra trodde jag aldrig. Jag tappade 10 cm i midjan och det tror jag beror mycket på att jag nästan alltid äter socker, pasta och bröd dagligen annars,

Resultat av testen:

Armhävningar max (på knä): 
Då: 14 st
Nu: 35 st

Situps max: 
Då: 20 st
Nu: 66 st

Rygglyft max: 
Då: 40 st
Nu: 63 st

Squats under 2 min:
Då: 46 st
Nu: 74 st

Planka på tid: 
Då: 01:08 min.
Nu: 01:27 min.

Jägarvila på tid: 
Då: 01:36 min.
Nu: 02:32

Nu ska vi bara komma fram till hur vi ska fortsätta med träningen efter vår semester i New York. Jag gillade verkligen konceptet militärträning utomhus tillsammans med massa andra människor. Som mest var vi 25 personer och det var en härlig och peppig stämning i vår grupp. På ett av passen var vi uppe i Hammarbybacken och det var det tuffaste (och roligaste!) passet under de fem veckorna.

Det bästa med träningen var också att aldrig veta vad som skulle komma, inget pass var det andra likt. Jag fick lära mig massa nya övningar och jag har fått träningsglädjen tillbaka. Nu ska jag bara göra mitt bästa för att hålla kvar den här motivationen. Jag har som mål att förbättra min kondition, den är fortfarande rätt dålig. Jag behöver verkligen få upp flåset flera gånger i veckan och ta ut mig maximalt i alla fall en gång i veckan.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Wow, vilka resultat! Jag skulle gå till en PT, om du känner att du har tid och råd. Det gör så himla mycket för att hålla motivationen uppe. Och gruppass – det är också peppigt och kul 🙂