Fredagsmys ensam  – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Fredagsmys ensam 

Idag har varit en speciell och känslosam dag. Jag kan inte dela med mig av allt som händer i livet men livet är ju en berg och dalbana, så är det ju. Vissa saker går inte att påverka alls, hur mycket man än vill. Vädret idag var magiskt! Välbehövligt och underbart för själen. Jag har för första gången på länge bara stannat upp och tagit djupa andetag. Tänkt och verkligen gått in i mig själv. Tagit beslut som känns viktiga för mig. 

Barnen har somnat och Stefan har rest bort över helgen. Han behöver ladda sina batterier inför min resa till New york, jag förstår honom. Jag har hällt upp ett glas cola zero (första på FEM veckor) och äter både chips och godis. Jag tycker dock inte alls att det var så gott som jag hade tänkt mig… Men mysigt är det i alla fall. Jag behöver få vara lite ensam just nu. Det är faktiskt inte så ofta jag behöver det, men ikväll känns det bra. Hoppas att er fredag varit bra och att helgen blir bäst. Kärlek till er, var rädda om varandra. 
/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nadia

    Vill bara ge dig en kram när jag läser detta! Såna stunder o dagar som du beskriver har jag ofta, men det är också dom som får mig att uppskatta alla andra dagar som lättare och fyllda med glädje. Ibland behöver jag också stanna upp, tänka och vara själv! Hoppas du får en skön helg! Massa kramar! 🙂