Angelica Lagergren

Hemma hos Tvillingarna Lagergren

I maj i år var tidningen mama hemma hos oss (Och Jessica, Ibbe och Elsa) och gjorde en stor plåtning och en lång intervju. Nu finns resultatet att köpa ute i butik! De har även lagt upp en ”Sno stilen” på webben som jag tycker att ni som är inredningsintresserade ska spana in.

tvillingarna_lagergren-5Foto Emma Svensson

tvillingarna_lagergren-2-1Teamet följde även med till vårt kontor och tog några bilder. Vi borde alltid ha blommor där, så himla fint!

mama-2016-marie-robertson-omslagFina omslaget! Det vore en dröm att få pryda mamas omslag tillsammans med barnen. Jag fick ju äran att pryda ViFöräldrar Gravid när Alice låg i magen. Stefan klippte ihop en liten film från den plåtningsdagen. Kolla gärna på den!

bild-3-1

bild-2-2

Jag ångrar att jag inte köpte den där klänningen när den fanns ute i butik. Så fin! Jag hade gjort en soldusch innan plåtningen så det är rätt stor skillnad på min och Stefans färg på händerna… På vissa bilder såg det till och med ut som hans händer skiftade i blått, hehe. Och jag var rätt orange. Jag och Jessica diskuterade igår om vi ska solduscha innan bröllopet i morgon men kom fram till att inte göra det. Jag får alltid fläckiga händer, armbågar och ränder… Hellre blek då!

/Angelica

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.