Angelica Lagergren

Tvillingpodden och Melodifestivalen

Tvillingpodden i samarbete med Clique 

I helgen kunde vi ju berätta att vi skickat in en låt till Melodifestivalen. Det känns så himla kul! Och nervöst! Det vi kan göra nu är att vänta. Det är våra vänner George och Elin Shaid som skrivit låten. I veckans avsnitt av Tvillingpodden pratar vi mer om det. Vi pratar även om vår nya youtubekanal (tvillingarna Lagergren heter vi där) om Ibbes toalettvanor och varför Jessica blir galen på honom… och massa annat. Du kan lyssna på tvillingpodden.se, itunes, i din poddapp eller på acast.

avsnitt94

Vi är så stolta och glada över att veckans avsnitt av Tvillingpodden är sponsrat av Clique. Du hittar kläderna som jag och Jessica säljer i appen Clique under namnet ”Tvillingpodden” senare i veckan. Jag hojtar såklart här när de ligger uppe. Det blir en hel del bebiskläder men även fina gravidklänningar.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria Andersson

    Hej!
    Tack för denna veckas poddavsnitt! Det fick mig att skratta högt. Kan säga att det inte är så ofta nuförtiden. Fick diagnos bröstcancer i januari. 39 år och med två barn, sex och åtta år. En chock såklart och året har varit tuff med behandlingar och barn som gråter och frågar om mamma ska dö. Att då för en stund få glömma allt elände och lyssna på er roliga podd var så förlösande. Tack för det! Ni är så härliga. Älskar mello så hoppas ni kommer med. Kram Maria