Angelica Lagergren

Kryssning med Silja Galaxy

Det här inlägget är ett samarbete med Tallink Silja 

För några veckor sen blev vi bjudna på en kryssning av Tallink Silja och det följde med ett team som filmade oss under resan. Så himla roligt! Spana in filmen här nedanför. Vi visade upp den på LOPPIs höststartsevent och blev intervjuade på scenen. Då pratade vi om att maten var väldigt god vilket faktiskt förvånade mig. Jag har alltid tänkt att det bara är buffé som gäller och att den ska vara sådär… Men vi åt middag i den italienska restaurangen och blev förvånade över hur bra maten var. Även för barnen! Nu somnade både Alice och Philip i varsin vagn efter middagen så vi kunde sitta kvar och äta efterrätt och dricka kaffe i lugn och ro. Tiramisu, mmmm. Ibbe åt upp barnens glass som även den var ljuvlig!

Vore det inte roligt om vi kunde försöka styra upp en läsarträff på en kryssning längre fram i vår? Jag tycker det! Ett dygn till havs tillsammans med massa god mat och fest! Eller kanske med tema spa? Jag älskar ju massage och sånt. Mmmm mmm. Vi håller just nu på och fixar med ett lyxigt event inför Tvillingpodden avsnitt 100! Det kommer att spelas in live i Stockholm i slutet av oktober, skulle ni vara intresserade av att gå på det? Kommentera gärna! <3

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Frida

      Och grattis på födelsedagarna som vi delar idag! Hoppas ni får en toppendag. Vi har skaffat barnvakt för natten så ikväll blir det dejt med maken!