Angelica Lagergren

The Phantom of the Opera

Igår var jag, Jessica, Elin och George på galapremiären av The Phantom of the Opera, inbjudna av Johan Petré. Riktigt roligt att få klä upp sig en vardag mellan alla träningspass i gräs och grus. Planen för kvällen var egentligen en helt annan. Jag och Jessica skulle ha gått på föräldramöte på förskolan och Stefan och Ibbe skulle vara hemma med barnen. I sista stund lyckades vi pussla och fixa så att det löste sig. Så skönt när det gör det! Och Stefan och Ibbe tyckte att det var roligt att gå på mötet. Jag är lite ledsen att jag missade det, men jag har ju och andra sidan träffat pedagogerna varje dag i en och en halv vecka nu. Bra för Stefan att få lära känna de fantastiska människorna också.

lagergren_angelicaKappa från Gina Tricot, Klänning från Jones and Jones och skor från Flattered.

george_elin

Bästa George och Elin. Snart är det dags för bröllop för de här två favoritmänniskorna. Elin är en vän som peppar och stöttar mig genom jobbiga och roliga stunder. Hon har en grym energi som verkligen smittar av sig. Just nu är jag inne i en period i livet där jag verkligen behöver omges av positiv energi… Det kanske man alltid är? Men jag känner mig lite skör och lite osäker. Jag är glad att jag sa upp min fasta anställning, men ibland tvivlar jag på mig själv när det kommer till frilanslivet. Kommer det liksom gå runt på sikt? Tänk om jag inte får fler uppdrag? Då är det skönt med vänner som peppar och coachar. George är en av de mest kärleksfulla och omtänksamma män jag har träffat. Han är så genuint snäll och jag är så glad att de här två har funnit varandra.

tvillingarna_lagergrenElin tog några bilder på mig och Jessica som ska användas till vårt hemliga projekt som snart är i hamn. Både George och Elin är delaktiga i projektet och nu är det bara att hålla tummarna att allt går vägen.

circus_stockholmDet var fullsatt på Cirkus i Stockholm där vi såg Fantomen på operan med Peter Jöback i huvudrollen. Jag hade gåshud flera gånger! Jag är så glad över att vi fick möjligheten att gå. Nu ska jag dricka dagens tredje kopp kaffe och jobba vidare. Philip är på förskolan för första gången själv idag och det kändes i mammahjärtat när jag gick, Varken han eller Alice blev ledsen men jag hade en klump i halsen och kämpade för att inte gråta när jag gick.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.