Angelica Lagergren

Att känna sig vuxen

Det är inte alltid som jag känner mig riktigt vuxen trots att jag har varit pappa i lite över två år. Eller, jo jag känner mig rätt vuxen men sällan så vuxen som jag känner mig idag. Jag sitter på bussen hem från jobbet lite tidigare idag för att hinna hem till föräldramöte på förskolan. Alltså föräldramöte, det är ju sådant som mina föräldrar gick på. Och andras föräldrar. Vuxna människor liksom. Och nu ska jag gå på mitt andra, dessutom det, föräldramöte. Bara för att ta ned det här en nivå är jag tvungen att lägga upp den här barnsliga bilden på mig och Angelica från Hovs hallar nere i Skåne tidigare i somras. 

När känner ni er, lite mer, vuxna än ni brukar göra?

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Jag känner mig alltid som min morsa när jag går in i affären med nyckelknippa och plånbok i handen haha. Då känner jag att jag blivit vuxen på riktigt konstigt nog!

  2. Linda

    Jag kande mig valdigt vuxen nar min man och jag kopte vart hus for ungefar tre ar sedan. Dock far jag kanna mig som ett barn da och da. Vanligtvis hander det nar en forsaljare ringer pa dorren. Nar jag oppnar sa kan dom fraga om min mamma eller pappa ar hemma. Dom flesta gangerna svarar jag nej och stanger dorren 🙂 enklaste sattet att bli av med forsaljare!