Angelica Lagergren

Omvända våningsplan

Vi har alla sovrummen på övervåningen här hemma. Men idag sover Philip nere i vardagsrummet, och eftersom det är där jag brukar hänga om kvällarna hänger jag nu uppe i mitt och Angelicas sovrum. Philip är nämligen supertäppt i näsan och sover halvliggandes i vagnen. Och där kommer han att få sova inatt. För våran och hans skull tänker jag inte gambla med att lyfta upp honom till hans spjälsäng. Han har varit pigg under hela dagen och haft roligt med sin farmor och farfar men nu på kvällningen blev hans näsa bara täpptare (är det ett ord?). Det kanske heter bara mer och mer täppt? Alice sover och när jag har sett klart Night Manager på TV4 kl 22 ska jag bädda ner mig i soffan i vardagsrummet och sova där, så får Angelica avlösa mig någon gång i natt så vi bägge får sova åtminstone en halv natt var.Bild 2016-08-31 kl. 20.37

Imorgon bitti kommer vloggen om våra morgonrutiner som jag spelade in imorse. Ni får följa med under hela morgonen från 06:10 till 09:05. Från dess att Philip vaknar till dess att Alice är lämnad på förskolan. Eller ja, i de stunder som det gick att filma. Påklädning och blöjbyten kom inte med i vloggen men vi byter blöjor som alla andra och klär på barnen en arm och ett ben i taget 🙂

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.