Angelica Lagergren

Vår egna lilla Snorlax

För att ha gått och blivit lite snorig under gårdagen sov Philip väldigt bra i sitt egna lilla rum inatt. Två små uppvak men där han somnat om innan vi kommit in. Dock var det dags att göra morgon 05:45 idag. Angelica har börjat känna sig förkyld de senaste dagarna, så idag när hon inte har en tidigt jobbmorgon fick hon sovmorgon. Hon tar ju annars Philip de tidiga mornarna så jag får sova.philipsnorlaxDet är faktiskt lite mysigt när Philip är förkyld. Ja, jag vet att det är hemskt att säga. Men han blir lite lugnare då och, med att vara lugnare blir han också gosigare. Och eftersom han inte är så gosig annars så tar man varje liten snorgos man kan få.

Alice och Philip har varsin sittpuff. Alice älskar sin, eller älskade sin innan Philip kunde krypa. Ny får hon inte vara ifred i den eftersom Philip vill göra allt Alice gör. Men nu på morgonen satt Philip still i sin puff i hela 3(!!!) minuter. Sen rullade han lite halvsmidigt ur den, kröp runt några varv på golvet, flyttade på puffen, försökte lyfta den och nu ligger han på mage över puffen och kollar på Nyhetsmorgon.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Haha HJÄLP så söt han är! Så roligt det är att se ”de små liven” (hej 101 dalmatiner-referens) växa och träda form i riktiga människor! Skämt åsido. Det måste vara helt fantastiskt att sitta på första parkett som förälder. <3