Angelica Lagergren

Myskväll, pizza och Idol 

Ibland glömmer jag bort att ta bilder till bloggen, ikväll var en sån kväll. En av mina bästa kompisar var här och åt pizza och kollade på Idol. Hon är gravid så vi pratade förlossning, saker man behöver till sin bebis den första tiden och annat mysigt. Jag är så glad över att hon ska få en liten bebis. <3 

Nu har hon åkt hem så jag hänger i soffan med jordens bästa hållning. Såhär kan jag bara sitta en kort stund, sen gör det vrålont i min trasiga höft. Jag ska leta fram minikläder till hennes bebis imorgon och tvätta en extra sväng i parfymfritt tvättmedel. Det är lite mindre än halva graviditeten kvar men jag längtar redan så mycket. Tänk. En ny liten människa att älska och lära känna. Åhh. Blir helt tårögd när jag tänker på det. När jag såg hennes mage idag blev jag sugen på att vara gravid igen. 
Tänk, för ett år sen såg Alice ut såhär. Sån liten plutt. Nu pratar hon i hela meningar och har en egen vilja. Tiden går så sjukt mycket snabbare sen jag blev mamma. 

Har ni kollat nåt på nya Idol? Vad tycker ni? Jag älskar nya juryn! 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Veronica

    Fråga till Angelica! Visst har du och Jessica varit med i lyxfällan? Eller har jag drömt det? Isåfall, kan inte ni länka det avsnittet?

  2. Frida

    Stefan & Angelica! Hjälp! Läser er blogg varje dag och fick mitt andra barn för en vecka sedan precis. Eftersom det äldre syskonet är så pass litet fortfarande vill jag delamma (alternativt inte amma alls inom kort beroende på hur ersättning fungerar) men jag hittar INGENSTANS info om hur mycket ersättning och hur ofta jag ska ge. Det står en rekommendation från tillverkaren men sen typ ”låt barnet äta så ofta det vill”. Problemet med när det vill gav min äldsta dotter magknip och igår hade den nyfödda ont i magen för första gången..
    Det känns svårt, oavsett om man ammar eller ger ersättning.

    Hur har ni gjort till Alice & Philip? Har de haft fasta tider såhär tidigt? Hur mycket har de fått när du ammade också Angelica? Och hur mycket fick de när de sedan enbart fick ersättning?

    1. Herr och fru Lagergren

      Hej Frida, åhh grattis till en liten bebis. 🙂 Jag tycker också att det där var riktigt svårt. Jag minns att jag ammade Alice och sen testade vi att ge typ 20 ml ersättning. Och sen fick vi öka på när vi märkte att hon inte var nöjd och i takt med att hon växte. Philip åt mycket mer än vad Alice gjorde, men där fungerade amningen sämre också. Och jag valde att helt sluta amma efter en månad. Philip har ju haft väldigt ont i magen… Så svårt i början tycker jag innan allt fungerar som det ska. Kan du ringa bvc och rådfråga? Eller åka dit? De borde ju ha bra tips och råd. <3 Massa massa kramar från mig! /Angelica

  3. Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadad

    Ja visst är det sjukt hur fort tiden går sedan man fick barn?!
    Vår tjej fick sin första lillkusin under förra veckan och jag kan lova att det började rycka i livmodern, längtar så mycket till den dagen vi kan börja försöka med ett syskon. Selma är snart fem år och börjar vara stora damen, dessutom längtar hon ju massor efter att få bli storasyster ?❤️ Kram