Angelica Lagergren

Mysigt kvällsbad 

Igår efter middagen sa Alice att hon ville bada badkar, det är ett perfekt sätt att avsluta dagen tycker jag. Hon fick massa skum och satt och lekte i nästan en halvtimme. Problemet är bara att få upp henne, hon får aldrig nog. Hon blir ledsen  när hon måste gå upp, oavsett hur länge hon får bada. 

Hhon sov när jag gick hemifrån, det är jobbigt tycker jag. Jag vill gärna hinna äta frukost tillsammans eller i alla fall pussa hej då på morgonen. Nu ska jag och Jessica in till stan och jobba. Vi ska sitta hemma hos bästa Annika och sen ska vi på presslunch hos Ellos. En rolig dag väntar! Vad ska du hitta på idag? Är du föräldraledig? Jobbar du? Pluggar? Berätta gärna lite om vem du är i en kommentar. 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Jag heter Emelie, är snart 25 år. 2barnsmamma, Wilmer 4 år och Ida snart 1 år. Bor i hallsberg med min man, barnen och 1 hund ☺ Har precis börjat utbilda mig till florist och mannen har tagit över föräldraledigheten ?

  2. Josefine

    Josefine heter jag, 31år. Bor i Göteborg på en hästgård som jag driver tillsammans med min man. Vi har en son på tre år.
    Älskar era bloggar och tok-älskar er podd! Den gör hela min måndag!
    Jag går i stallet, in och ut med hästar och viker mej ofta dubbelt av skratt och måste stanna. Ni är så härliga!

  3. Evelina Winroth

    Jag är en snart 28 åring tjej från Borås!
    Jobbar som undersköterska på hjärtintensiven på södra älvsborgs sjukhus och älskar mitt jobb! Finns en stor önskan och dröm att bli sjuksköterska och då helst inom operation. Men plugget har inte blivit av ännu 🙁
    Annars älskar jag träning och håller på med stolleprovet crossfit 😉
    En annan dröm är ju att få ha en utekväll med tvillingarna Lagergren <3

  4. Sanna

    Heter Sanna och är 29 år gammal. Jag är föräldraledig med min son Emil som är 7 månader. Just idag blev det en promenad med tvillingpodden och sen har vi hållt oss hemma. Sonen är i en gnäll period!

  5. Frida

    Frida 25!
    Vi har inskolning för vår 1åring nästa vecka, det ska blir jätte roligt tycker jag men känns jobbigt så jag har fått ett nytt jobb. Jag kommer inte kunna hämta honom fören 18:00 och det blir ca 8-9 timmar på förskolan. Jag försöker intala mig själv att det är okej för vi har inget val men tycker det känns tungt och jobbigt. 🙁

  6. Emma

    Emma, 22 år. Jobbar som sjuksköterska på barnhjärtcentrum i Göteborg. Bor tillsammans med min fästman. Min högsta dröm är att bli mamma, min näst högsta dröm att bli barnmorska. Tycker mycket om er blogg, har följt ända sen starten!
    Kram!

  7. Hanna

    Jag är 25 år och har (äntligen!!) börjat plugga till barnmorska efter att ha drömt om det väldigt länge. Yngst i klassen verkar det som än så länge men jag tänker inte låta det hindra mig. Lite överväldigad över vad som kommer förväntas av mig kommande 3 terminer men suuuperkul! Jag är jättetaggad att börja plugga igen och dessutom någonting som jag verkligen brinner för. Dags att ruska om fightern i mig! 🙂

  8. Johanna

    Är inne på min sista vecka som föräldraledig (snyft), men kommer börja på en ny cool anställning på måndag där jag får hjälpa utsatta barn och familjer på rätt spår!

  9. Mini

    Föräldraledig med vår lilla sladdis, som hunnit bli stor, 1-år! Vi ska strax iväg och provköra bil, förberedelser för vår utlandsflytt. Om 10v (panik!!) drar vi till Brasilien i två år. Ska bli så kul och spännande!
    Ha en fin dag!
    Kram

  10. Emelie

    Föräldrarledig med min dotter på 15 månader och gravid i vecka 35. Längtar så efter bebis nu för jag är så trött på att vara gravid men snart så 😉

  11. Alexandra

    Jag kan fortfarande inte gå hemifrån på morgnarna när mina barn sover, trots att de är stora (9 och 12) så jag väcker dem och tvångskramas 😉 Jag jobbar idag i mitt ena företag där vi är fyra stycken. Vi sitter på ett kontor men har flyttat ut i solen idag och sitter på en brygga vissa stunder. Så himla härligt. En dag i veckan (fredagar) jobbar jag i mitt andra företag, där jag är personlig tränare. Jag hittade till er podd rätt sent, via Pappapodden, och lyssnade ikapp alla avsnitt på en helg typ. Sååå himla härlig energi! 🙂 Kram

  12. Caroline

    idag är jag ledig! Jag jobbar på ambulansen så mina arbetstider varierar från natt/dagpass och helgjobb så jag har lyxen att kunna vara hemma en vardag mitt i veckan med min son på 1,5 år!
    När han vaknar ska vi åka till ett lekland och leka av oss (läs han ska springa av sig) samt äta pannkakor 🙂 ha en underbar dag!

  13. Andrea

    Föräldraledig med mina två ”små” tvillingpojkar Melvin och Vincent på 16 månader! Roar mig varje måndagkväll med att lyssna på podden och vika tvätt! ???? Roligare kväll på veckan är svår att slå!

  14. Hanna

    Jag jobbar för fullt sedan januari och längtar efter hösten så älgjakten drar igång och jag näästan får en hel veckas semester! Jag är 24 årig undersköterska som längtar så mycket efter barn att jag knappt får något annat gjort. och hittade er podd genom blondinbellas och var tvungen å lyssna. nu har jag lyssnat igenom 1.. förlåt 8 program till och har sparat flera stycken i min lista. Och jag passar på att smygläsa er blogg när jag får en stund över mellan patienterna ( jobbar på sjukhus med mottagningar) suckar över era fina barn, fnissar åt era listor och lipar lite åt er fina fina bröllopsvideo!

  15. Johanna

    Jag är föräldraledig med min dotter på 1 år och 9 månader och son på 5 månader. Stora tjejen är sjuk för tredje dagen i rad så jag sitter hemma i exil. Har gått bra och varit mysigt de andra dagarna men idag är jag så sjukt less. Säkert 7 h innan maken kommer hem oclså och det känns som en oändlig tid. Skulle egentligen ha varit på första dagen av inskolning till förskola för stora tjejen idag. I januari ska jag börja jobba igen, men vill inte. Inte för att mitt jobb är tråkigt på nått sätt, men jg vill göra nått eget. Tyvärr verkar jag ha för kass fantasi för att komma på vad.
    Sorry för världens deppigaste kommentar. =S

  16. Mickis

    Jag är hemma och flyttpackar för på fredag flyttar vi in i vårt drömhus och nästa helg gifter vi oss! Lite mycket nu men barnen är på förskolan så jag passar på att få mkt gjort 🙂 när allt lugnar ned sig ska jag börja jobba efter tre år hemma med barn! Blandade känslor!

  17. Natalie

    Så söt lilla Alice! ❤️️
    Jag är sjukskriven i väntan på bebis. Har varit hemma sen mitten på juli och bebis är beräknad i början på oktober, så dagarna är sååå sjukt långa just nu 🙁

  18. Therese

    Jag är föräldraledig med Wilma som blir två månader idag. Storasyster Elvira som blir två år den 14/9 är och röjer med kompisarna på förskolan. ? Jag hade tänkt unna mig några timmar på stan(Södertälje) med shopping, men mannen har åkt till jobbet med mitt kontokort… ?

    Hoppas ni får en fin dag!

  19. Mathilda

    Jag hemstudiedag så jag har tagit en lång sovmorgon och nu ska jag plugga tills sambon kommer hem i eftermiddag 🙂 ha en fin dag! Kram

  20. Sofia

    Jag ska ha första lektionen i läkemedelsräkning. Termin på sjuksköterskeprogrammet drar igång på allvar. Den tuffaste av alla terminer säger dem som vet..

  21. Lisa

    Jag ska jobba i dag. (Inom daglig verksamhet lss) Till klockan fyra.
    Jag drömmer om att läsa till arbetsterapeut å har äntligen bestämt mej för att ge drömmen en chans å läsa upp den matte jag latade mej i från på gymnasiet! Ha en fin dag! Kram

  22. Maria

    Å va mysigt! Min dotter som är lika gammal som Alice är likadan.
    Själv så är jag gravid i v9, alltså ingen på jobbet vet och jag är sååååå trött och typ nästan lite deppig så jag funderar starkt på att gå hem vid lunch och lägga mig o sova.. Innan bustrollet skall hämtas på förskolan. Ha en fin dag!

  23. Lina - Bröllopsplanering och vardagslyx

    Jag ska jobba kvällspass på hotellet där jag jobbar. Är receptionist men drömmer om att frilansa och styra över min egen tid. Blir så inspirerad av dig och Jessica som vågade satsa på ett eget företag istället för att vara anställda. Hoppas att jag också kommer dit en dag.

  24. Ida

    Sjukskriven för tillfället då jag ”gått in i väggen”. Jobbar i vanliga fall som arbetsterapeut och väntar mitt första barn som är beräknat till slutet av februari 🙂 Har dock funderingar på att skola om mig efter mammaledigheten.

  25. Emilia

    Söta Alice 🙂
    Jag är hemma och är föräldrarledig med min lilla tjej som är 11 månader, nästan exakt lika gammal som er Philip! Trivs sååå bra med att vara hemma 🙂
    Idag ska vi på babysim, lillans favvo alla dagar i veckan!!
    Tack för en jättebra blogg!
    Kram

  26. Cassandra

    Vad mysigt det ser ut! Längtar till min son är stor nog att leka i badkaret!

    Är just nu föräldrarledig med min 4-månaders gamla son August. Är 28 år, bor i Nacka och jobbar annars som sjuksköterska. Drömmer lite om att ev läsa vidare till barnmorska senare. Men det får bli senare just nu är familjen i fokus. 🙂

  27. Ida

    Jag har två barn, en tjej på 5 år och en kille på 6 mån. Just nu är jag föräldraledig med lillkillen. Annars jobbar jag som projektledare på ett bioteknikföretag.
    Min man har sina sista semesterdagar nu efter hela nio veckor ledigt ihop så idag ska vi nog bara njuta av solen och ta det lugnt.
    Hoppas du får en fin dag!

  28. Sanne

    Jag landande precis i ett soligt Stockholm från New York och väntar nu på flyget hem. Är 29 år och jobbar som flygvärdinna, är förlovad med min stora kärlek och hoppas på att bli gravid med vårt första barn snart, typ helst igår. Men det verkar som det kan ta lite tid..Hjälper inte att man är borta på fel dagar heller ? Tröst-shoppar nog lite för mycket i USA pga det i dessa tider ? Har följt er blogg sen ni gifte er (tror jag) Tummen upp för den! ?

  29. Jennie

    Jag har två barn 4 år och 15 månader. Ska vara föräldraledig till januari, 4 åringen går 15 h på förskola. Har vart fullt upp både måndag och tisdag så idag blir det lungt hemma. Ska jobba lite extra ikväll, spara föräldradag och få lite extra pengar. Ha en bra dag!

  30. EN PAPPAS VARDAG

    Har semester/föräldraledig till på måndag. Efter 7 veckors ledighet är det alltså dags att gå tillbaka till jobbet. Känns tungt!
    Kommer vara svårare att driva min pappablogg lika intensivt då vilket också känns tråkigt men det får bli en del av ”EN PAPPAS VARDAG”. Meningen är ju att få följa vardagen…
    Tack för en fin blogg och kul att ni är två som skriver!

  31. Lena

    Mamma till 2 pojkar. Den ena fyller 7 om 2 veckor och minstingen är 3 år. Jag jobbar som undersköterska på ett äldreboende. Men letar dock efter ett nytt jobb då jag vill komma bort från kvällar, helger och storhelger ?

  32. Evelina

    Jag är föräldraledig med vår dotter Nova som är 2 månader. Idag kommer min mans mormor och morfar över på fika. Så ska fixa lite inför det. 🙂