Angelica Lagergren

Little swipe – apptips

little_swipeJag är så stolt över min kompis Fredrik som släppt en app för barn. Appen heter Little swipe och är till för att lära små barn olika djur och deras läten. Det är för övrigt Fredde som gör alla ljuden, hunden (en liten mops!) är min favorit. Alice tycker att appen är skoj!

little_swipe_forbarn

LittleSwipe_group_colour-1024x829Du hittar appen i Appstore för 10 kr. Du kan läsa mer om den här eller ladda ner den här ! Du hittar även Little swipe på Instagram: @littleswipe

Vad använder era barn för appar? Kom gärna med tips! Alice gillar även Radioapan, Daniel Tiger och Pippi Långstrump. Hon kan sitta och mata Pippi med kaffe, saft och bullar hur länge som helst. Eller ja, så länge hon får sitta och leka med paddan eller mobilen. Vi har inte satt någon direkt tidsgräns för användandet faktiskt. Har ni det med era barn?

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Vad roligt att du skrev om det, började själv fundera på det här igår.
    Har en kille på 2,5 som så klart är förtjust i paddan. Aldrig funderat på att begränsa tiden för honom tidigare, men så läste jag eller hörde något om det och började tänka..
    Men kom fram till att så länge han prioriterar andra lekar och andra leksaker och vill ha paddan när han är trött och vill varva ner så är det helt OK!
    Värre blir det väl ju större de blir när de sitter längre och längre, men vad är det man säger; små barn, små problem, stora barn, stora problem.. Gaahhh och hjälp ? Kram!

  2. Fanny

    Lycke kan sitta med sin padda/min mobil och spelar hur länge som helst om hon fick. Men ärligt, varför skulle hon inte få spela? Vi gör allt annat också men ibland behöver barn också varva ner och kanske få spela lite ovh inte springa runt i en lekpark dygnet runt 🙂

  3. Maria

    Vi kör ej med tidsgränser, men våra kids använder plattan typ 2 ggr i månaden och då tittar de film . De är 2 och 4 år. Vi har inte sett någon vinst med att introducera någon platta utan leker, är ute och gör massa kul istället, platta hinner de med liksom.

  4. Johanna

    Vi har inte nån direkt tidsgräns annat än att det ska va så lite som möjligt. Tror vår tjej leker med iPaden 1-3 ggr i månaden på sin höjd… Kanske 5-10 min innan hon ledsnar själv.