Angelica Lagergren

Ny vänskap

Igår var jag och Jessica och åt frukost med Claudia Galli Concha. Vi intervjuade henne för LOPPImagasin tidigare i somras och kände direkt att vi ville umgås mer. Så roligt att träffa nya vänner som vuxen. Jag tänkte skriva på ålderns höst, men det lät ju himla deppigt, haha. Men det är härligt att umgås med människor som man kan prata blogg med, som liksom inte blir uttråkade av det. Det är ju trots allt en väldigt stor del av mitt liv. En del av min inkomst, alltså mitt jobb. Nu har LOPPImagasin kommit från tryckeriet och i morgon ska vi åka till LOPPIs kontor och hämta ett gäng tidningar. Det ska bli SÅ roligt att bläddra i den, jag visar såklart mer i morgon.

claudia_galli_conchaVi åt frukost på Strandvägen 1, ett av mina favoritställen att äta just frukost på.

strandevagen_1Jag tänkte vara lite nyttig och äta havregrynsgröt som jag gör hemma… Gröten var ljuvlig! Som en dessert! När Jessica frågade hur de gör gröten svarade de glatt att den är gjord på lika delar grädde och mjölk. Och vaniljstång. Okej, haha. Så mycket för den nyttigheten! Den var mer som en pannacotta än en skål med havregrynsgröt. Det var gott med färska bär i!

elsaElsa var med oss på frukosten och satt och doftade på blommorna.

barnfingrarFinns det nåt gulliga än små knubbiga barnhänder? Ja, det skulle vara små bebisfötter.

signeIdag har vi hemmakontor hos Jessica och Signe (som har namnsdag idag!) håller oss sällskap. Jag känner mig tyvärr lite sjuk. Ont i kroppen, tung i huvudet och allmänt håglös. Som att den där lågan i kroppen liksom är svag…. Jag hoppas att det går över med vila och massa te… Jag ska äta pannkakor till lunch, jag har varit sugen på det i flera dagar. Det piggar säkert upp.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jill

    Åh, så gör jag alltid min gröt! Det är inte bara gott utan ger en lång mättnad som vattenbaserad gröt inte kan ge. ?
    Ska lätt prova detta ställe nästa gång jag är i hufvudstaden. Frukost ute är ju den bästa som finns. ❤️

  2. Charlotte

    Vilken härlig frukost!
    Tror det är första gången jag kikar in här efter att ha lyssnat på er podd idag, som jag hamnade på via Bellas blogg – jättebra podd och en väldigt trevlig blogg!
    Ha en fin dag och krya på dej!

    /Charlotte – Är du mamma och student? Jag har tipsen!